Το... μπούλινγκ του Φαλ στους παίκτες της Βιλερμπάν! (vid)

Μουσταφά Φαλ

i

©Intime

Το... μπούλινγκ του Φαλ στους παίκτες της Βιλερμπάν! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 23:20 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 22.12.2023

Ο Μουσταφά Φαλ ήταν απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία. Ο σέντερ της ομάδας του Πειραιά έκανε 8 κοψίματα αναγκάζοντας τους αντιπάλους του να το σκέφτονται... διπλά πριν πατήσουν τη ρακέτα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Βιλερμπάν με 85-73 σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Πειραιά είχε πολλούς πρωταγωνιστές.

Ο Πίτερς μπήκε «ζεστός» στην 1η περίοδο, ο ΜακΚίσικ πέρασε στο γήπεδο κι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι φέτος, ο Κάνααν ήταν ο άνθρωπος που με τα τρίποντά του «σκότωσε» τους Γάλλους και ο Φαλ επικράτησε κάτω από τα καλάθια, εκεί που «έσβησε τα φώτα» 8 φορές στους αντιπάλους του.

Η μεγάλη εξομολόγηση του Φάνη Χριστοδούλου στο Sportal: «Είχα στο σπίτι μου το συμβόλαιο του NBA και δεν το υπέγραψα ποτέ» (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:20 - 22.12.2023

Η μεγάλη εξομολόγηση του Φάνη Χριστοδούλου στο Sportal: «Είχα στο σπίτι μου το συμβόλαιο του NBA και δεν το υπέγραψα ποτέ» (vid)

Είναι ένας άνθρωπος που δε θέλει τη δημοσιότητα. Που αρνείται τις κάμερες και τα μικρόφωνα. Ο Φάνης Χριστοδούλου μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει έχει πολλά να πει. Όπως όλα αυτά που είπε στη μεγάλη συνέντευξη - εξομολόγησή του στο Sportal, στις αποκαλύψεις του για τη μεταγραφή που δεν έγινε στον Ολυμπιακό, στα χρήματα που αρνήθηκε από τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο και στο μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Ένα συμβόλαιο εξ Αμερικής που δεν υπέγραψε ποτέ...

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού έπαιζε στην πατρίδα του και πρόσφερε μια μοναδική αμυντική παράσταση στο κοινό που είδε τον αγώνα, αφού έκανε 8 κοψίματα βάζοντας απαγορευτικό στους συμπατριώτες του, κάθε φορά που πλησίαζαν το «ζωγραφιστό».

Δείτε στο βίντεο τα κοψίματα του σέντερ του Ολυμπιακού!

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός