Μπαφές: «Το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα σας κάνει να μην σέβεστε ούτε τους νεκρούς»

Χρήστος Μπαφές και Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Μπαφές: «Το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα σας κάνει να μην σέβεστε ούτε τους νεκρούς»

Νίκος Καλαμπάκας 11:20 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 11.06.2024

Με μια ανάρτηση στο twitter θέλησε να πάρει θέση ο Χρήστος Μπαφές για δημοσιεύματα που αφορούσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την κατάθεση λουλουδιών για τον αδικοχαμένο φροντιστή του παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη.

Το ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας 11/6 ήταν αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά, αφού σαν χθες είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο μεγάλος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Παύλος Γιαννακόπουλος, ενώ οι αθλητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, άφησαν από ένα λουλούδι στη μνήμη του φροντιστή των πρασίνων, Πάρη Δερμάνη, που απεβίωσε πρόσφατα.

Οι παίκτες της Πειραϊκής ομάδας πήγαν όλοι μαζί στις καρέκλες του ΟΑΚΑ και άφησαν από ένα λουλούδι, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας το έκανε μόνος, λίγη ώρα αργότερα.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους να κάνουν επίθεση στον Έλληνα κόουτς, γράφοντας ότι ο κ. Μπαρτζώκας αρνήθηκε να αφήσει το λουλούδι του.

Το περιστατικό θέλησε να ξεκαθαρίσει ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, ο οποίος μέσω των σόσιλα μίντια, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους γράφουν αοριστίες:

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες.

Το μισος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κοουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει», έγραψε ο κ. Μπαφές.