Μπάγερν Μονάχου: Το μπάτζετ των 30 εκατ. ευρώ και το νέο γήπεδο δίνουν τα «κλειδιά» στον Λάσο!
i

©InTime

Μπάγερν Μονάχου: Το μπάτζετ των 30 εκατ. ευρώ και το νέο γήπεδο δίνουν τα «κλειδιά» στον Λάσο!

Γιάννης Πάλλας 19:29 - 14.04.2023

Η Μπάγερν Μονάχου έχει προβάδισμα για να «κερδίσει» τον Πάμπλο Λάσο, λόγω μπάτζετ και νέου γηπέδου.

Η αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνει το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (14/4) στην Audi Dome την φετινή πορεία της στην EuroLeague κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Σύντομα ο κύκλος του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Γερμανικής ομάδας θα ολοκληρωθεί και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του για την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο προπονητής που θέλουν οι διοικούντες την Μπάγερν, αλλά και ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες από όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του έχει ψηλότερα όλων εκείνη της Γερμανικής ομάδας, για δυο πολύ σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι γιατί την επόμενη σεζόν και ενόψει της εισόδου στο συγκλονιστικό νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο την Άνοιξη του 2024 (το SAP Garden χωρητικότητας 12.500 θέσεων) το μπάτζετ της ομάδας θα φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Και ο δεύτερος και πολύ ουσιαστικός έχει να κάνει με το καινούργιο γήπεδο που θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρώπη. Το πρώτο «πράσινο» γήπεδο που δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το brand της ομάδας μπάσκετ της Μπάγερν.

Αυτές τις δυο παραμέτρους έχει στα υπόψη του ο Πάμπλο Λάσο και είναι έτοιμος να πει το «ναι» στους Γερμανούς αναλαμβάνοντας να οδηγήσει ψηλά την Μπάγερν τα επόμενα χρόνια στην EuroLeague.

Ο Ισπανός προπονητής έχει πλήρη ενημέρωση για το συνολικό πρότζεκτ της Γερμανικής ομάδας και γι’ αυτό περιμένει να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα, προκειμένου να γίνει και το τελευταίο βήμα προς την επίτευξη της συνεργασίας τους.