Μπάνκι: «Να βγάλουμε ενέργεια κόντρα στον Ολυμπιακό, θα παίξουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο»

Μπάνκι: «Να βγάλουμε ενέργεια κόντρα στον Ολυμπιακό, θα παίξουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 21:53 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 06.03.2024

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 28η αγωνιστική της Euroleague, τονίζοντας την ενέργεια που πρέπει να βγάλουν στο παρκέ οι παίκτες του αλλά και την δυσκολία που έχει ως έδρα το ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια (7/3, 22:00) για την 28η αγωνιστική της Euroleague και ο κόουτς των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι, αναφέρθηκε στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» αλλά και την ατμόσφαιρα που αναμένουν να αντιμετωπίσουν στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι:

«Είμαστε παραμονές ενός κύκλου πολύ σημαντικών και πολύ δύσκολων αγώνων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με συγκέντρωση και υπευθυνότητα, με συνείδηση του ότι σήμερα βρισκόμαστε να παλεύουμε για πολύ σημαντικούς στόχους. Γι' αυτό θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλη την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά ότι έχουμε κερδίσει αυτό το στάδιο με προσπάθεια και αφοσίωση.

Ο Ολυμπιακός, που ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης, διανύει μια εξαιρετική περίοδο φόρμας, παίζοντας ένα ομαδικό μπάσκετ και με μια αμυντική συνέπεια αντάξια μιας ομάδας που φιλοδοξεί τον τίτλο. Θα παίξουμε σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, αλλά η αξία των αντιπάλων και οι συνθήκες στο γήπεδο θα πρέπει να είναι το έναυσμα για έναν επιθετικό και αποφασιστικό αγώνα».

Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε πολύ στο ομαδικό μας παιχνίδι, ποτέ δε σταθήκαμε στις απουσίες»
EUROLEAGUE

15:20 - 06.03.2024

Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε πολύ στο ομαδικό μας παιχνίδι, ποτέ δε σταθήκαμε στις απουσίες»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ (7/3, 22:00) αναφέρθηκε στο ματς των Ιταλών αλλά και στα δυνατά σημεία της ομάδας του.

Παράλληλα, δηλώσεις για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε και ο Αλεσάντρο Παγιόλα: «Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας σε ένα πραγματικά δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει φτιαχτεί για να κερδίσει τον τίτλο και η οποία έχει αποδείξει ότι τα πάει καλά τις τελευταίες σεζόν. Δύσκολος αγώνας αλλά ερχόμαστε προετοιμασμένοι για αυτόν. Μετά την ήττα στη Σάσαρι είχαμε την ευκαιρία να σκεφτούμε τα λάθη μας, είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο γήπεδο και να κάνουμε ένα καλό ματς».