Ο Κάρολ μίλησε για τα λάβαρα του Ολυμπιακού και της Ρεάλ: «Μου είπαν πως εμείς βάζουμε μόνο τους τίτλους»

Τζέισι Κάρολ και Τόμας Ουόκαπ

i

Euroleague

Ο Κάρολ μίλησε για τα λάβαρα του Ολυμπιακού και της Ρεάλ: «Μου είπαν πως εμείς βάζουμε μόνο τους τίτλους»

Sportal newsroom 17:40 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 06.03.2024

Ο Τζέι Σι Κάρολ σε podcast αναφέρθηκε στα λάβαρα που είναι κρεμασμένα στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας ότι όταν ρώτησε τους ανθρώπους της Ρεάλ γιατί δεν κρεμάνε κι αυτοί τις συμμετοχές τους στην Euroleague, του είπαν ότι εκεί μπαίνουν μόνο οι τίτλοι.

Ο Τζέισι Κάρολ έχει σταματήσει από το 2021 την καριέρα του κατά την οποία έγραψε τη δική του ιστορία στη διοργάνωση. Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στο EurohooPOD και αναφέρθηκε στη νοοτροπία που συνάντησε στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο δεινός σκόρερ αναφέρθηκε στα λάβαρα που έβλεπε στην οροφή του ΣΕΦ, επισημαίνοντας ότι εκτός από αυτά με τους τίτλους, υπήρχαν και οι συμμετοχές του στα Final 4 της διοργάνωσης, πράγμα που του άρεσε.

Μάλιστα, τόνισε ότι όταν ρώτησε τους ανθρώπους της Ρεάλ γιατί δεν συμβαίνει αυτό και στο δικό της γήπεδο, ώστε να έχουν αναμνήσεις οι παίκτες από τα Final 4, του απάντησαν ότι στη Ρεάλ κρεμάνε μόνο τους τίτλους που κατακτά η ομάδα:

«Αυτή ήταν η αίσθηση στην Μαδρίτη. Η χρονιά θεωρούνταν σχεδόν αποτυχημένη, αν δεν κέρδιζες το τελευταίο ματς. Αυτό ήταν. Κέρδισες το Super Cup; Μπράβο σου. Κέρδισες το Κύπελλο; Όλα καλά. Τι έκανες στον τελικό της Ευρωλίγκας; Τι έκανες στο ισπανικό πρωτάθλημα;

@sportal.gr

🔴🏴🏆 Ο Τζέισι Κάρολ μίλησε για τα λάβαρα και τι του είχε κάνει εντύπωση στο ΣΕΦ που δεν έκανε η Ρεάλ στο δικό της γήπεδο... #sportal #olympiacosfc #realmadrid #euroleague #banner #basketball

♬ πρωτότυπος ήχος - Sportal.gr

Στο γήπεδο του Ολυμπιακού κοιτούσα τα λάβαρα με τους τίτλους της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός, όπως και ο Παναθηναϊκός, μεγάλη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός είχε, όμως και για τις χρονιές που πήγε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Και ρωτούσα τους ανθρώπους της Ρεάλ ‘γιατί δεν το κάνουμε κι εμείς αυτό’; Γιατί δεν είναι εκεί πάνω; Τα κοιτούσα όλα αυτά σε εμάς και το μόνο που έβλεπα ήταν ο τίτλος πριν 20 χρόνια. Αλλά θα ήταν ωραίο για παίκτες σαν κι εμένα που έμπαινα στην ομάδα τότε να έβλεπα ότι ήμασταν εκεί αυτή τη χρονιά ή την άλλη χρονιά. Ότι ήμασταν καλή ομάδα, ότι φτάσαμε τόσο κοντά. Και μου είπαν ότι δεν τους νοιάζουν αυτά.

Αν κερδίσεις, τότε μπαίνει στην οροφή του γηπέδου. Αυτή ακριβώς ήταν η νοοτροπία στην Ρεάλ».