Αποκαλυπτικός Ταβάρες για το μέλλον του
i

© Intime

Αποκαλυπτικός Ταβάρες για το μέλλον του

Γιώργος Γαβριλάκης 15:57 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 06.03.2024

Ο Έντι Ταβάρες αποκάλυψε ότι είναι σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ισπανικά μέσα τον τοποθετούν ως Νο 1 στόχο του Παναθηναϊκό και αυτός δίνει την... δική του απάντηση!

Ο Έντι Ταβάρες αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη φετινή Euroleague. Εκτός του ότι είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους για την Ρεάλ Μαδρίτης και το τρόπο που αγωνίζεται στην μέχρι τώρα πορεία της που την τοποθετεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν επηρεάζει μόνο την τρέχουσα σεζόν, αλλά επηρεάζει και την επόμενη.

Διότι, το όνομα του είχε εμπλακεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Δεν είναι λίγες η φορές άλλωστε πως ισπανικές ιστοσελίδες ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ενδιαφέρεται, αλλά τον έχει ήδη προσεγγίσει.

Ο 31χρονος Ταβάρες, μίλησε στο πλαίσιο της media day της Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον του και με τον τρόπο που εκφράστηκε έδειξε μία αισιόδοξη για την Βασίλισσα προσέγγιση. «Συνεχίζουμε να διαπραγματευόμαστε, ψάχνοντας τις καλύτερες επιλογές και για τις δύο πλευρές», είπε ο Αφρικανός σέντερ και πρόσθεσε πως «Αν μείνω εδώ θα είμαι ευχαριστημένος. Στόχος μου είναι να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα με την ομάδα και να μην σκέφτομαι πολύ σχετικά με αυτό», σχολίασε ο έμπειρος σέντερ.

Ο Ταβάρες βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2017, καθώς αυτή ήταν η ομάδα που επέλεξε όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να εγκαταλείψει το ΝΒΑ. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο φορές το τρόπαιο της Euroleague, ενώ πέρσι στο Κάουνας ήταν ο MVP του Final Four και (παραδοσιακά) ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς εδώ και... χρόνια!

Τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καταγράφει στη στατιστική του ανά αγώνα 10,1 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 1,6 μπλοκ και ισάριθμες ασίστ. Έχει κάνει τρία double double κι ενώ ξεκίνησε κάπως... υποτονικά στον πρώτο γύρο, ενώ σποραδικοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό από νωρίς. Πλέον θυμίζει τον κλασσικό Ταβάρες που όλοι στη Μαδρίτη έχουν συνηθίσει να βλέπουν και οι αντίπαλοι προσπαθούν να αποφύγουν.