Η Ρεάλ ξεπέρασε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με νίκη επί της Ανδόρρας

Ανδρόρα - Ρεάλ Μαδρίτης

i

realmadrid.com

Η Ρεάλ ξεπέρασε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με νίκη επί της Ανδόρρας

Νίκος Καλαμπάκας 17:01 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 03.03.2024

Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη για τη Euroleague, αφού επικράτησε της Ανδόρας με σκορ 89-70 για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η ομάδα του Τσους Ματέο που την Πέμπτη 29/2 γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα στη Euroleague επανήλθε στις επιτυχίες, ξεπερνώντας το εμπόδιο που προσπάθησε να της στήσει η Ανδόρα (70-89).

Η Ρεάλ δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, όμως έκανε δυναμικό come back στο δεύτερο και από επιπόλαιο σύνολο που χάριζε... καλάθια, έγινε μια πολύ σοβαρή ομάδα στο δεύτερο που κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οι 18 πόντοι του Γιαμπουσέλε και οι 14 του Ντεκ κατάφεραν να δώσουν μια ακόμα νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης, αφού οι δύο παίκτες συνέβαλαν στους 28 του Ταβάρες που ήταν ο κορυφαίος του παρκέ.

Η Μαδρίτη, παρά το κακό ξεκίνημα στην αρχή, είχε το παιχνίδι υπό έλεγχο κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου (16-26) χάρη στην κυριαρχία της στα ριμπάουντ και τη δύναμη του Ταβάρες που μετά το Κύπελλο συνθέτει και πάλι ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Πουαριέ που στην έδρα των αντιπάλων τους κυριάρχησε απόλυτα στη ρακέτα.

Η εμφάνιση του Mοντέρο έφερε... επανάσταση στην αναμέτρηση. Τερμάτισε με 14 πόντους, 10 ασίστ και τέσσερα κλεψίματα . Η ταχύτητα στο σουτ του και η φρεσκάδα του στην επίθεση έδωσαν άλλον αέρα στην Ανδόρα. Άγγιξε πολλές μπάλες στον αγώνα και γέμισε με νεύρα τους παίκτες της «βασίλισσας», που επανέλαβαν τα λάθη της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό: Κακή αμυντική ισορροπία καρυκευμένη με χαμένες ελεύθερες βολές.

Μετά το ημίχρονο ωστόσο ο διακόπτης γύρισε και η Ρεάλ κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να ολοκληρώσει δίχως απώλειες τον αγώνα!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-26, 41-37, 55-68, 70-89