Ο Ουρμπόνας έριξε τη... βόμβα: «Μίτσιτς και Ταβάρες για Παναθηναϊκό»

Βασίλιε Μίτσιτς, Έντι Ταβάρες

Ο Ουρμπόνας έριξε τη... βόμβα: «Μίτσιτς και Ταβάρες για Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 12:58 - 05.12.2023

Βόμβα για την επόμενη σεζόν του Παναθηναϊκού AKTOR, με τον Ντονάτας Ουρμπόνας να βάζει στο τραπέζι Βασίλιε Μίτσιτς και Έντι Ταβάρες ως στόχους του «τριφυλλιού» για την ενίσχυση του ρόστερ.

Παρ' ότι η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος βρίσκεται στην εκκίνησή της, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να ρίξει την βόμβα ενόψει της νέας σεζόν. Κι αυτό γιατί μέσω των social media έκανε λόγο για δύο κλεισμένους παίκτες των 3 εκατομμυρίων, τους οποίους γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό.

Η κουβέντα που άνοιξε για τους δύο παίκτες που θα μπορούσε να ντύσει στα πράσινα ο Παναθηναϊκός AKTOR έβαλε στην κουβέντα αρκετούς σταρ πρώτης γραμμής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Από τον Βασίλιε Μίτσιτς και τον Έντι Ταβάρες, ως τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Μάριο Χεζόνια. Τα ονόματα που... παρέλασαν στις συζητήσεις των φίλων του «τριφυλλιού» ήταν πολλά.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Ντονάτας Ουρμπόνας, με τον γνωστό δημοσιογράφο να θέτει επί τάπητος τις περιπτώσεις των Μίτσιτς και Ταβάρες, ως παίκτες που μπορούν τη νέα σεζόν να φορέσουν τη φανέλα του τριφυλλιού.

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρει: «Νομίζω ότι πιθανώς μιλούσε για δύο παίκτες που τιμώρησαν τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Ποιοι το έκαναν αυτό; Στον ημιτελικό του Final Four ποιος έβαλε το νικητήριο καλάθι; Ποιος είναι σε μια ομάδα στην οποία δεν έχει ξεκάθαρο μέλλον και δεν ξέρει αν θα παραμείνει στη λίγκα ή όχι; Ο πρώην back-to-back MVP της EuroLeague, Βασίλιε Μίσιτς».

Δείτε το απόσπασμα με όσα αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος στο podcast του, Urbonus, στο 59'09'' και μετά.

Sportal Euroleague Show με Αναντολού Έφες - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης