Η Μπαρτσελόνα δεν θα δει τον τελικό - Αναχωρεί για την Ισπανία αμέσως μετά το ματς με τη Μονακό

Η Μπαρτσελόνα δεν θα δει τον τελικό - Αναχωρεί για την Ισπανία αμέσως μετά το ματς με τη Μονακό

Νίκος Καλαμπάκας 18:23 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 21.05.2023

Με το που ολοκληρωθεί ο μικρός τελικός κόντρα στη Μονακό, η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα πάει στο αεροδρόμιο, θα μαζέψει τα μπαγκάζια της και θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ισπανία. Δεν θα παρακολουθήσουν το ματς του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τελικός της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (21/5) και εκείνη την ώρα η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα μαζεύει τα πράγματά της και θα κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο του Κάουνας. 

Δεν θα παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι, καθώς η διοίκηση των Καταλανών αποφάσισε να επιστρέψει η ομάδα στη βάση της όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Προγραμμάτισε βραδινή πτήση, οπότε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι παίκτες του με το που ολοκληρωθεί ο αγώνας με τη Μονακό που θα καθορίσει ποιος θα πάρει την τρίτη και ποιος την τέταρτη θέση στη φετινή διοργάνωση, δεν θα έχει χρόνο ούτε για ανάπαυση, ούτε για χαλάρωση. 

Η Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με τη Ρεάλ ήταν απογοητευτική, δεν μπόρεσε καν να ανταγωνιστεί τον αντίπαλό της και η χρονιά της στο κορυφαίο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, δεν είχε... γλυκιά γεύση. Ούτε καν γλυκόπικρη, καθώς ο αποκλεισμό ειδικά από τη στιγμή που ήρθε κόντρα στον... αιώνιο αντίπαλό της, δημιούργησε έντονο προβληματισμό. 

Έναν προβληματισμό που δεν αποκλείεται να επιφέρει αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και στον πάγκο. Η θέση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ως head coach, βρίσκεται στον... αέρα και παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής και πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενημέρωσε δεν υπάρχει τέτοια σκέψη, αναμένεται να... δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον.