Μήτρου - Λονγκ, Λούντζης και Τανούλης εκτός 12άδας για το Game 1

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μήτρου - Λονγκ, Λούντζης και Τανούλης εκτός 12άδας για το Game 1

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:29 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 24.04.2024

Τους Μήτρου - Λονγκ, Λούντζη και Τανούλη άφησε εκτός 12άδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του τζάμπολ του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Game 1 της σειράς των Playoffs της Euroleague (22:00), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει σχετικά με την 12άδα που θα παρατάξει.

Ο έμπειρος κόουτς του Ολυμπιακού άφησε εκτός 12άδας τους Μήτρου - Λονγκ, Λούντζη και Τανούλη, επιλέγοντας τον Λουκ Σίκμα για την 12άδα ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει στην αποστολή του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος, λόγω υψηλού πυρετού, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ισπανία και θα απουσιάσει τουλάχιστον από το Game 1 της σειράς με την Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα η 12άδα του Ολυμπιακού ενόψει του Game 1 απαρτίζεται από τους:

Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Μουστάφα Φαλ, Ίγκι Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ,

🔴Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 1 των playoffs

Οι δύο πρωτόγνωρες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

17:37 - 24.04.2024

Οι δύο πρωτόγνωρες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για πρώτη φορά φέτος με όλους τους ψηλούς του ετοιμοπόλεμους, αλλά (επίσης για πρώτη φορά), χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, δεδομένα που θα παίξουν ρόλο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του τζάμπολ.