Παπανικολάου: «Αξίζουν συγχαρητήρια και σε μας και στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final Four»
i

© Intime

Παπανικολάου: «Αξίζουν συγχαρητήρια και σε μας και στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final Four»

Sportal newsroom 01:06 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 14.05.2024

Σε μία υποδειγματική δήλωση ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 63-59 της Μπαρτσελόνα στο Game 5 των Playoffs και «σφράγισε» το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε λόγο για μία σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έδωσε συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Σε όσους μας υποστηρίζουν όλη την χρονιά. Σπουδαία πρόκριση. Δείξαμε χαρακτήρα. Αξίζαμε να είμαστε στο Final-4», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου.

Για τα δύο ματς που έπαιξε, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά σημείωσε: «Είναι διασυλλογικά, το δεύτερο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, η Euroleague. Θέλεις όταν είσαι εδώ να πετύχεις τους στόχους. Δεν είναι δική μου επιτυχία, είναι ομαδική. Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια και τα Playoffs με ιδανικό τρόπο».

«Είναι μεγάλη επιτυχία να έχουμε δύο ομάδες στο Final-4. Και οι δύο (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός) αξίζαμε να είμαστε στο Final-4. Προτεραιότητα είναι το ματς με τη Ρεάλ. Παίζουμε απέναντι στην ομάδα που φέτος έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ. Έχουμε τις πιθανότητές μας και πάμε να τις διεκδικήσουμε», σχολίασε ο Κώστας Παπανικολάου για το τρίτο σερί Final 4 του Ολυμπιακού.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 59-63: ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ & θρυλική πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου!