Mέρα El Clasico στην Ισπανία για τον ημιτελικό του Supercopa
i

© photo by NurPhoto / Getty Images / Ideal Images

Mέρα El Clasico στην Ισπανία για τον ημιτελικό του Supercopa

Γιώργος Γαβριλάκης 11:14 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 16.09.2023

H πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζει το Σάββατο (16/9, 19:30, Cosmote Sport 4) την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης στον έναν ημιτελικό του Supercopa και λίγο αργότερα (22:30) η Κυπελλούχος Μάλαγα κοντράρεται με τη Μούρθια.

Η ώρα για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς έφθασε στην Ισπανία, καθώς το Σαββατοκύριακο (16-17 Σεπτεμβρίου) διοργανώνεται το Supercopa. Συμμετέχουν η διοργανώτρια Μούρθια, η Κυπελλούχος Μάλαγα και η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα

Μάλιστα, οι δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας και παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ αναμετρώνται στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο και το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 ώρα Ελλάδας, ενώ καλύπτεται τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV.

Με το El Clasico λοιπόν, ξεκινά η επίσημη δράση στην Ιβηρική χερσόνησο και η Μπαρτσελονα, που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα εις βάρος της Ρεάλ Mαδρίτης με 3-0 νίκες στους τελικούς της Liga Endesa, τώρα φιλοδοξεί να πάει το Supercopa, που τα τελευταία πέντε χρόνια καταλήγει στα χέρια της Βασίλισσας. Η βασική φετινή διαφορά πάντως είναι, ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, οι δύο «αιώνιοι» κοντράρονται στον ημιτελικό και όχι στον τελικό. 

Όσον αφορά στον δεύτερο ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 22:30, εκεί η Κυπελλούχος Μάλαγα θα αντιμετωπίσει την Μούρθια που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Supercopa και γι' αυτό βρίσκεται και στην τετράδα που διεκδικεί το τρόπαιο. 

Η Αγκιλάρ ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:38 - 16.09.2023

Η Αγκιλάρ ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας

Στις 2 Οκτωβρίου η Ισπανική Ομοσπονδία θα ψηφήσει για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει στην προεδρία τον Χόρχε Γκαρμπασόθα και η θρυλική παίκτρια Ελίζα Αγκιλάρ φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα βρεθεί σε αυτή τη θέση!

To πρόγραμμα του ισπανικού Supercopa

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
19:30 / Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (Cosmote Sport 4HD)
22:30 / Μούρθια - Μάλαγα (Cosmote Sport 4HD)

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
20:00 / Τελικός (Cosmote Sport 4HD)

Tags: