Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τον κόσμο»
i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τον κόσμο»

Sportal newsroom 01:00 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.05.2024

Μετά το τέλος του ημιτελικού του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους παίκτες του και τον κόσμο των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά «λύγισε» από τους Ισπανούς, που είναι κάτοχοι του τροπαίου με 87-76 σε ένα ματς που έμεινε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα.

Μιλώντας μετά το φινάλε του ημιτελικού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους στους παίκτες του και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά σημείωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή.

«Ήταν μεγάλη η προσπάθεια που κάναμε για να επιστρέψουμε, όμως δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε να ξεκινήσουμε στο πρώτο μέρος με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε στο δεύτερο. Τους αφήσαμε να βρουν αυτοπεποίθηση, σούταραν πολλά τρίποντα ελεύθερα. Είναι μία ομάδα που ξέραμε ότι αν βρουν ρυθμό απ’ έξω, θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε μετά.

Έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ, ειδικά ένα του Μούσα που θυμάμαι. Κάναμε και λάθη στο τέλος που έκριναν το παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων σίγουρα για τους παίκτες μου, τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν έως εδώ. Δώσαμε τα πάντα φέτος. Δεν ήταν αρκετό για να πάμε στον τελικό, αλλά είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Sportal Euroleague Show LIVE:Ο Παναθηναϊκός στον τελικό, ο Ολυμπιακός λύγισε από την απίστευτη Ρεάλ