Μπαρτζώκας στο Sportal: «Θα θρηνήσουμε για ένα βράδυ και μετά θα γυρίσουμε στην κανονική ζωή»

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Θα θρηνήσουμε για ένα βράδυ και μετά θα γυρίσουμε στην κανονική ζωή»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:33 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 29.05.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στην κάμερα του Sportal μετά τον χαμένο ημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ σημείωσε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά «λύγισε» από τους Ισπανούς, που είναι κάτοχοι του τροπαίου με 87-76 σε ένα ματς που έμεινε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το φινάλε του ημιτελικού. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του θα επανέλθει ακόμη πιο δυνατή.

«Θα θρηνήσουμε για ένα βράδυ και μετά θα γυρίσουμε στην κανονική ζωή που εμπεριέχει ο αθλητισμός. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον ψυχισμό των παικτών γιατί έχουμε ακόμη μία υποχρέωση. Έχουμε κάνει, όλο το κλαμπ, πράγματα που είναι απίστευτα τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορεί να νιώσει κανείς από εμάς ότι είμαστε αποτυχημένοι», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα του Sportal.

«Με τον Ολυμπιακό έχω πάει σε τέσσερα final 4. Έχουμε κάνει μία νίκη μία ήττα σε τελικό και δύο ήττες σε ημιτελικό. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στην υψηλότερη δυνατή ανταγωνιστική θέση. Το να είσαι εκεί είναι πολύ σημαντικό. Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις. Και μόνο η συμμετοχή πρέπει να μας κάνει περήφανους. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι τώρα. Υπήρχαν πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλύτερα και να κερδίσουμε το ματς. Ξέραμε ότι κάποιοι παίκτες έπρεπε πνευματικά να μην επηρεαστούν τόσο πολύ, ψυχολογικά από κάποια πράγματα που προέκυψαν μέσα στο παιχνίδι Η δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα», πρόσθεσε ο Έλληνας προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

«Δεν νομίζω να έχει κανείς αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Το έχουν παραδεχθεί όλοι. Όλοι ξέρουν τι είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας θα παλέψει. Θέλουμε 1-2 μέρες να επανέλθουμε σωματικά και ψυχολογικά» κατέληξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας όταν ρωτήθηκε για τον στόχο του πρωταθλήματος.

Sportal Euroleague Show LIVE:Ο Παναθηναϊκός στον τελικό, ο Ολυμπιακός λύγισε από την απίστευτη Ρεάλ