Μπαρτζώκας: «Έχουμε χημεία, είμαστε οικογένεια»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Μπαρτζώκας: «Έχουμε χημεία, είμαστε οικογένεια»

Sportal newsroom 23:10 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 09.03.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του μετά τη νίκη τους επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι του στην Euroleague και αφού κυριάρχησε στο ΣΕΦ επί της Μπάγερν ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας, είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος.

«Είμαστε τυχεροί γιατί μοιράσαμε τον χρόνο στο τελευταίο παιχνίδι. Έχουμε χημεία, είμαστε οικογένεια. Ημασταν φρέσκοι σήμερα, μοιράσαμε πολύ καλά την μπάλα. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σήμερα», είπε αρχικά στο flash interview, ενώ σε ερώτηση για τα καλά λόγια του Tρινκιέρι, απάντησε:

«Νιώθω υπέροχα και σέβομαι πολύ τον Αντρέα Τρινκιέρι».

Ο κόουτς του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είπε ότι δεν έχει πολλά λόγια να πει για τον αγώνα, τόνισε τα σημεία όπου έκριναν το ματς, δηλαδή τα ριμπάουντ και τα λάθη και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο ΣΕΦ για μια ακόμα αγωνιστική:

«Προφανώς δεν έχουμε να πούμε πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Οι παίκτες μας μίλησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε τη διάθεση ειδικά στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο πάσαραν σωστά και πολύ τη μπάλα. Ήμασταν πραγματικά καλοί και στα δύο ημίχρονα. Αμυντικά ήμασταν καλοί για τρία δεκάλεπτα γιατί στην τρίτη είχαμε χαλαρή προσέγγιση. Η Μπάγερν έδειξε την ικανότητα να σουτάρει τη μπάλα με 5 παίκτες. Ήταν μια σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια σε παίκτες και φιλάθλους. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με τον Προμηθέα που ακολουθεί».

Για το αν ήταν ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της ομάδας είπε: «Δεν είναι εύκολο να γίνει αλλά δεν γίνεται σε μια μέρα. Οι παίκτες αρχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη στο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν για τον συμπαίκτη τους. Φτάνεις σε μέρες που κάνεις καλές εμφανίσεις. Η Μπάγερν έμεινε στο παιχνίδι γιατί σούταρε καλά τη μπάλα, αλλά και εμείς σουτάραμε πολύ καλά. Πραγματικά βρίσκαμε τον ελεύθερο παίκτη και είχαμε μεγάλο ποσοστό στο τρίποντο. Όταν γίνεται είναι συνήθεια στην ομάδα».

Για τα ατομικά στατιστικά των παικτών του που είναι στην κορυφή: «Οι παίκτες έχουν πειστεί πως όλοι μπορούν να έχουν νούμερα. Αν κάποιος συγκεντρώσει το παιχνίδι πάνω του γίνεται δύσκολο. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε παίκτες που δεν είναι εγωιστές».