Τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα στον Σλούκα για το φάουλ που δεν έκανε (vid)

Μπαρτζώκας - Σλούκας

i

Μπαρτζώκας - Σλούκας/ ©Intime

Τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα στον Σλούκα για το φάουλ που δεν έκανε (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:35 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 29.04.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα «έψαλλε» στον Κώστα Σλούκα κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου επειδή δεν έκανε φάουλ στον Νάιτζελ Χέις - Ντέιβις και ο Αμερικανός φόργουορντ της Φενέρ κάρφωσε άνετα στο καλάθι του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη του, την αστοχία του και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ του στο Game 2 με τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ηττήθηκε με 78-82 το βράδυ της Παρασκευής (28/4). Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1) και οι «ερυθρόλευκοι» την προσεχή εβδομάδα θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη στην Κωνσταντινούπολη για να παίξουν το Game 5 της σειράς στο Φάληρο και μπροστά στους φιλάθλους τους να παλέψουν για το εισιτήριο του Final 4 του Κάουνας

Ο Ολυμπιακός μολονότι πήρε διαφορά 14 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά η συνέχεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ήταν ανάλογη και μοιραία γνώρισε την ήττα. Κώστας Σλούκας (18 πόντοι) και Σάσα Βεζένκοφ (18 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι των «ερυθρόλευκων» αλλά δεν κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη. 

Στην Πόλη τον περιμένει «κόλαση», αλλά μπορεί να γίνει... Lucifer

Στην Πόλη τον περιμένει «κόλαση», αλλά μπορεί να γίνει... Lucifer

Ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει άμεσα και να δείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, περνώντας ξανά από την «κόλαση» της έδρας της Φενέρμπαχτσε. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Ο 33χρονος Έλληνας γκαρντ τα «άκουσε» μάλιστα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια του δεύτερο δεκαλέπτου και συγκεκριμένα 4:21' πριν την ανάπαυλα. Ο κόουτς των Πειραιωτών ήταν έξαλλος και φώναξε στον Σλούκα: «Φάουλ κάνε και στα @@@ μου». Ο Έλληνας προπονητής τα «έψαλλε» στον παίκτη του, καθώς δεν έκανε φάουλ στον Νάιτζελ Χέις - Ντέιβις που έτρεχε με φόρα προς το καλάθι του Ολυμπιακού, εκείνος κάρφωσε άνετα και μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 31-24. 

Δείτε το βίντεο με τα «γαλλικά» του κόουτς Μπαρτζώκα στον Κώστα Σλούκα: 

Αποτελέσματα και πρόγραμμα της σειράς 

Game 1: Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-68 

Game 2: Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 78-82 

Game 3: Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 3/5 στις 20:45 

Game 4: Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 5/5 στις 20:45 

Game 5: Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 9 ή 10/5