Μπαρτζώκας με βλέμμα που... σκοτώνει: Η απίθανη αντίδρασή του στην κακή πάσα του Ουόκαπ (vid)

Sportal newsroom 16:29 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 30.05.2023

Απίστευτα εκνευρισμένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ έπειτα από μία κάκιστη πάσα του Τόμας Ουόκαπ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι τρομερά εκδηλωτικός. Ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού ειδικά όταν δεν του αρέσει κάτι από τους παίκτες του, οι αντιδράσεις του μιλούν από μόνες τους. 

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την περασμένη Κυριακή (28/5) ο Γιώργος Μπαρτζώκας χάρισε μερικά από τα... highlight του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Έλληνας προπονητής είχε μία λογομαχία με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Φάκελος Μιλουτίνοφ: Η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό, τα οικονομικά δεδομένα και το επόμενο ραντεβού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:10 - 29.05.2023

Φάκελος Μιλουτίνοφ: Η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό, τα οικονομικά δεδομένα και το επόμενο ραντεβού

Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ είχαν μια πρώτη επαφή, με τις δύο πλευρές να μην φτάνουν ακόμα σε συμφωνία, αλλά να υπάρχει πολύ καλή διάθεση ενόψει της συνέχειας, η οποία όμως θα έρθει μετά τους τελικούς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα... έβαλε με τον Τόμας Ουόκαπ. Ο 30χρονος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» με το σκορ στο 48-40 και σχεδόν τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου έκανε μία λάθος πάσα θέλοντας να βρει τον Μιχάλη Λούντζη και ο Έλληνας κόουτς τον κοίταξε με βλέμμα που... σκοτώνει. 

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με 75-54 κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε το 3-0 στη σειρά και προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League. Οι Πειραιώτες περιμένουν να μάθουν αν θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στον Παναθηναϊκό ή το Περιστέρι.