Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ρογκαβόπουλο!

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ρογκαβόπουλο!

Γιάννης Πάλλας 18:05 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 03.07.2023

Στη Μπασκόνια θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Νίκος Ρογκαβόπουλος

Στο Ισπανικό πρωτάθλημα (Liga Endesa) θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, που συμφώνησε με τη διοίκηση της Μπασκόνια, η οποία τον ανακοίνωσε κιόλας με εντυπωσιακό τρόπο!

Οι Βάσκοι παρουσίασαν τη συμφωνία με ένα σκίτσο, το οποίο σταδιακά απεικόνιζε τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία με την Μερκεζεφέντι (είχε 15.4 πόντους μέσο όρο και 6.2 ριμπάουντ) θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ισπανία.

Ο Ρογκαβόπουλος έχει ωριμάσει αρκετά με την πρώτη εμπειρία που είχε στο εξωτερικό και πλέον είναι έτοιμος για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την καθιέρωση του στο υψηλό επίπεδο.

Τον Έλληνα άσο διεκδικούσαν ακόμη η Βιλερμπάν και η Άλμπα Βερολίνου, όμως, ο «Ρόγκα» επέλεξε την Μπασκόνια, που είναι μια ομάδα η οποία δουλεύει πολύ με τους νεαρούς και ταλαντοούχους παίκτες και αποτελούσε τον ιδανικό προορισμό για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Η παρουσία στην EuroLeague είναι ένας πρόσθετος λόγος για τον διεθνή φόργουορντ, ώστε να πει το «ναι» το τελευταίο διάστημα και μετά την διαδικασία των ντραφτ.