Ο Πανιώνιος θέλει τον Κακλαμανάκη!
i

©InTime

Ο Πανιώνιος θέλει τον Κακλαμανάκη!

Sportal newsroom 16:54 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 03.07.2023

Τον Δημήτρη Κακλαμανάκη επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους στον Πανιώνιο με συμβόλαιο δυο ετών

Πρόταση στον Δημήτρη Κακλαμανάκη ετοιμάζεται να κάνει ο Πανιώνιος, για διετές συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Μετά τον Νίκο Γκίκα, οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» είναι αποφασισμένοι να φέρουν στον Πανιώνιο τον 28χρονο σέντερ προσφέροντας του διετές συμβόλαιο με πολύ καλούς οικονομικούς όρους.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης που βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Basket League, επιζητά ένα καλό συμβόλαιο και η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι διατεθειμένη να του το προσφέρει ενισχύοντας πολύ το ρόστερ για τη νέα χρονιά, όπου στόχος είναι η άνοδος στην Basket League.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είχε 3.1 πόντους μέσο όρο και 3.7 ριμπάουντ. Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει ανοικτό το θέμα της παραμονής του, αλλά εκτιμάται πως ο ίδιος θα αναζητήσει ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικά όρους.

Λαπόρτα για Μίροτιτς: «Απέχουμε από τη λύση συνεργασίας, θα δούμε πώς θα λυθεί το θέμα»
EUROLEAGUE

14:40 - 03.07.2023

Λαπόρτα για Μίροτιτς: «Απέχουμε από τη λύση συνεργασίας, θα δούμε πώς θα λυθεί το θέμα»

Θέση για το «καυτό» θέμα του συμβολαίου του Νίκολα Μίροτιτς πήρε ο Ζοάν Λαπόρτα, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να τονίζει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται μακριά ακόμα από τη λύση συνεργασιας, αλλά η αισιοδοξία πως θα βρεθεί φόρμουλα παραμένει.

Σε κάθε περίπτωση ο διεθνής σέντερ φαίνεται ότι θα αναζητήσει έναν καινούργιο σταθμό στην καριέρα του, εκτός κι αν εισηγηθεί θετικά ο Φώτης Τακιανός για την περίπτωση του.