Ο Ρογκαβόπουλος συνεχίζει τα... κόλπα του και η Μπασκόνια έχει πάθει πλάκα! (vid)
i

printscreen

Ο Ρογκαβόπουλος συνεχίζει τα... κόλπα του και η Μπασκόνια έχει πάθει πλάκα! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:38 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 17.09.2023

Η Μπασκόνια προετοιμάζεται για μία απαιτητική σεζόν και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος την κάνει να αισιοδοξεί. Ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ με τα εμπνευσμένα σουτ του στην προπόνηση κάνει τους συμπαίκτες του να... τρίβουν τα μάτια τους.

Προετοιμάζεται για την rookie σεζόν τους στην Euroleague, αλλά και για τις πρώτες του εμπειρίες στο απαιτητικό ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με τη Μπασκόνια νοιώθει ικανός και έτοιμος να περάσει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο και να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στις κορυφαίες συλλογικες διοργάνωσεις. Προς το παρόν, προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους συμπαίκτες του και σε αυτόν τον τομέα τα έχει πάει υπέροχα. 

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από το... επικό καλάθι του πίσω από τη μπασκέτα και τώρα ο νεαρός διεθνής γκαρντ/φόργουορντ ευστόχησε από την άλλη... πλευρά και καθήμενος στον πάγκο. 

Ο συμπαίκτης του Νίκο Μάνιον ήταν δίπλα του, τον προκάλεσε και δεν περίμενε πως ο «Ρόγκα» θα ευστοχήσει από τόσο απομακρυσμένη θέση. Όταν τα κατάφερε ο ιταλοαμερικάνος γκαρντ του έσφιξε το χέρι, τον παραδέχτηκε και μάλλον ο Ρογκαβόπουλος έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη του, άρα οι πάσες προς το μέρος του θα έρχονται με μεγάλη συχνότητα.