Ποιός Κάρι; Ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Το απίστευτο καλάθι του Νίκου Ρογκαβόπουλου

Ποιός Κάρι; Ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 22:45 - 14.09.2023

Ο Έλληνας φόργουορντ άφησε τους συμπαίκτες του με ανοιχτό το στόμα όταν πήρε τη μπάλα πίσω από το ταμπλό και σημείωσε ένα καλάθι που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα...

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Μπασκόνια και προετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στην Euroleague.

Ο Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε στην ομάδα της Βιτόρια, έπειτα από την προσπάθειά του να πάει σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ και πλέον έχει αφοσωθεί στη νέα του ομάδα, με στόχο να λάμψει στα παρκέ της Ισπανίας και της Euroleague.

Μάλιστα, ο Ριογκαβόπουλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά και με τη φανέλα της Μπασκόνια, στο φιλικό με τη Σαραγόσα που βρήκε τους Βάσκους νικητές με σκορ 93-77. Ο Ρογκαβόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 8 πόντους, πετυχαίνοντας μάλιστα 2 τρίποντα.

Οι εντυπώσεις πάντως που αφήνει στις πρώτες του μέρες στην ομάδα, είναι οι καλύτερες και έχουν κάποια δόση... μαγείας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Μπασκόνια o Έλληνας καλαθοσφαιριστής κλέβει λίγη από τη δόξα των Στεφ Κάρι και Λούκα Ντόντσιτς, παίκτες που συνηθίζουν να βάζουν απίστευτα καλάθια κατά τη διάρκεια των ζεσταμάτων τους.

Τι έκανε ο Νίκος; Πήρε την μπάλα τη μπάλα πίσω από το ταμπλό, την πέταξε ψηλά με το ένα χέρι και την είδε να προσγειώνεται στο καλάθι, υπό τις επευφημίες των νέων του συμπαικτών.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στο Sportal: «Δώσαμε την ψυχή μας, μπορούσαμε το κάτι παραπάνω» (vid)
FIBA WORLD CUP

19:56 - 03.09.2023

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στο Sportal: «Δώσαμε την ψυχή μας, μπορούσαμε το κάτι παραπάνω» (vid)

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έκανε τον απολογισμό της πρώτης παρουσίας του στην Εθνική ανδρών, χαρακτήρισε τεράστια τιμή την παρουσία του στη γαλανόλευκη και ευχαρίστησε άπαντες.

Φυσικά και τέτοιες φάσεις είναι το... αλατοπίπερο στο άθλημα, αφού αν και δεν ήταν κάποιο σημαντικό καλάθι που έδινε νίκη στην ομάδα του, ήταν από αυτά που προσφέρουν θέαμα και κάνουν όσους το παρακολουθούν να μένουν με ανοιχτό το στόμα.

Δείτε το απίστευτο καλάθι που πέτυχε: