Η Μπασκόνια καλημέρισε τον κόσμο με φωτογραφία του Ρογκαβόπουλου

Νίκος Ρογκαβόπουλος και Τάντας Σεντεκέρσκις

i

Baskonia / Twitter

Η Μπασκόνια καλημέρισε τον κόσμο με φωτογραφία του Ρογκαβόπουλου

Νίκος Καλαμπάκας 11:58 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 31.08.2023

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Μπασκόνια και η ομάδα ανέβασε μια φωτογραφία του με το Σεντερέσκις ο οποίος αύριο θα βρεθεί στον δρόμο της εθνικής μας ομάδας.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Λιθουανία στο πρώτο της παιχνίδι στη β' φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους παίκτες των δύο ομάδων να τα λένε σε φιλικό κλίμα.

Νίκος Ρογκαβόπουλος και Τάντας Σεντεκέρσκις θα βρίσκονται στο ίδιο παρκέ από τη νέα σεζόν, αφού θα είναι συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

Ο Έλληνας παίκτης έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και υπέγραψε στους Βάσκους το καλοκαίρι και πλέον ετοιμάζεται από τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στα γήπεδα της Euroleague.

Η ομάδα της Βιτόρια έχει το βλέμμα στραμμένο στην Άπω Ανατολή, εκεί όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το Μουντομπάσκετ και το πρωί της Πέμπτης 31/8 ανέβασε στον λογαριασμό της στα social media μια φωτογραφία του Ρογκαβόπουλου με το νέο του συμπαίκτη:

«Μας λένε καλημέρα από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι μεγάλοι Τάντας και Νίκος. Καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες», αναφέρει ο σύλλογος στην ανάρτησή του.

Ελλάδα και Λιθουανία κοντράρονται την Παρασκευή 1/9 στον πρώτο τους αγώνα για τη 2η φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αγώνας είναι μονόδρομος για την εθνική μας που θέλει τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ. 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.