Παπανικολάου στο Sportal: «Στο πρώτο ημίχρονο ασχολούμασταν με άλλα πράγματα»

Ο Κώστας Παπανικολάου

i

Sportal

Παπανικολάου στο Sportal: «Στο πρώτο ημίχρονο ασχολούμασταν με άλλα πράγματα»

Χρήστος Τσάλτας 19:06 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 30.08.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί της Νέας Ζηλανδίας ενώ οριοθέτησε τον στόχο της εθνικής μας στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην αυταπάρνηση που έδειξαν οι διεθνείς μας στο δεύτερο ημίχρονο και στο γεγονός ότι σε αυτό το διάστημα αγωνίστηκε με καθαρό μυαλό, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Νέας Ζηλανδίας ο αρχηγός μας, Κώστας Παπανικολάου.

Μιλώντας στο Sportal, ο παίκτης του Ολυμπιακού οριοθέτησε τον στόχο της ομάδας από εδώ και έπειτα, τονίζοντας ότι το επόμενο βήμα είναι νίκη κόντρα στη Λιθουανία:

«Καθαρίσαμε το μυαλό μας και συγκεντρωθήκαμε στο μπασκετικό κομμάτι, στο τακτικό και σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε στο γήπεδο. Μόλις καταφέραμε να ασχοληθούμε με αυτά βγάλαμε το κανονικό μας πρόσωπο, την αυταπάρνησή μας και πήραμε το ματς», είπε αρχικά ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας και του Ολυμπιακού.

Ερωτώμενος για το τι πρέπει να κάνουν απέναντι στη Λιθουανία οι παίκτες για να πάρουν τη νίκη, είπε:

Το postgame του Sportal για την πρόκριση της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (vid)
FIBA WORLD CUP

17:48 - 30.08.2023

Το postgame του Sportal για την πρόκριση της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (vid)

Παρακολουθήστε το postgame του Sportal μετά την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας και τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. Στο στούντιο οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιάννης Πάλλας με εκλεκτό καλεσμένο τον Γιώργο Βόβορα. Ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις, ο απεσταλμένος του Sportal στη Μανίλα, Χρήστος Τσάλτας.

«Η Λιθουανία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να παλέψουμε 40 λεπτά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα, απάντησε:

«Πρέπει να νικήσουμε τη Λιθουανία, να ανέβουμε ένα ακόμα σκαλοπατάκι. Αυτός είναι ο στόχος».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.