Η μελανιά στο χέρι του Παπανικολάου που αποδεικνύει το ξύλο των Νεοζηλανδών (vid)

Η μελανιά στο χέρι του Παπανικολάου που αποδεικνύει το ξύλο των Νεοζηλανδών (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:57 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 30.08.2023

Στo χέρι του Κώστα Παπανικολάου αποτυπώθηκε το πόσο σκληρό ήταν το παιχνίδι των Νεοζηλανδών, οι οποίοι έκαναν σκληρά μαρκαρίσματα στους παίκτες της Ελλάδας.

Η Ελλάδα πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας με 83-74. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά σκληροί στα μαρκαρίσματα τους και αυτό αποτυπώθηκε μέσα από την κάμερα του Sportal.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Κώστα Παπανικολάου στον Χρήστο Τσάλτα και στον φακό φάνηκε το χέρι του, το οποίο ήταν γεμάτο γρατζουνιές και μελανιές. Δείτε το στιγμιότυπο στο 48:41 του βίντεο.

Ρεκόρ καριέρας από τον μυθικό Παπαπέτρου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν συγκλονιστικός απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, με τον 29χρονο φόργουρντ του Παναθηναϊκού να κάνει ρεκόρ καριέρας με την Εθνική.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού από το πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι είναι στη μέρα του, κρατώντας μόνος σχεδόν την Εθνική (13 πόντοι στο 20'), ενώ στο δεύτερο συνέχισε με το ίδιο τέμπο, κάνοντας την διαφορά.

Λούντζης στο Sportal: «Τι είπαμε στο ημίχρονο; Οκ, χάνουμε με 11 πόντους, δεν έγινε και τίποτα» (vid)
FIBA WORLD CUP

18:29 - 30.08.2023

Λούντζης στο Sportal: «Τι είπαμε στο ημίχρονο; Οκ, χάνουμε με 11 πόντους, δεν έγινε και τίποτα» (vid)

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη της εθνικής μας επί της Νέας Ζηλανδίας η οποία έδωσε στους παίκτες του Ιτούδη την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Συνολικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, σουτάροντας με 8/15 εντός παιδιάς (4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 7/10 βολές), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 μπλοκ, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Αυτή ήταν και η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του με την Εθνική μας, ξεπερνώντας τους 16 που είχε επίσης απέναντι στη Νέα Ζηλανδία από το 2019 και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.