Οι κορυφαίοι της Εθνικής μας στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Εθνική Ελλάδας

i

© FIBA

Οι κορυφαίοι της Εθνικής μας στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Αναλυτικά οι κορυφαίοι της Εθνικής μας ομάδας στις πέντε βασικές στατιστικές κατηγορίες, μετά την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική μας ομάδα τα κατάφερε στη φάση των ομίλων και προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την γαλανόλευκη, παρά τις πολλές απουσίες, να δείχνει το πρόσωπο που έπρεπε και να προκρίνεται.

Για να γίνει αυτό, έπρεπε κάποιοι παίκτες να βγούνε μπροστά, με την Ελλάδα να έχει αρκετούς παίκτες που ξεχώρισαν. Ποιοι είναι όμως αυτοί;

Το Sportal σας ξεχωρίζει τους τρεις κορυφαίους της Εθνικής μας σε κάθε στατιστική κατηγορία και σας τους παραθέτει!

Πόντοι

Ιωάννης Παπαπέτρου 16.3

Γιαννούλης Λαρεντζάκης 15.3

Γιώργος Παπαγιάννης 11

Ριμπάουντ

Γιώργος Παπαγιάννης 5.7

Ιωάννης Παπαπέτρου 4

Νίκος Ρογκαβόπουλος 4

Ασίστ:

Τόμας Ουόκαπ 7.7

ΜΙχάλης Λούντζης 2.3

Κώστας Παπανικολάου 2

Χρόνος συμμετοχής:

Τόμας Ουόκαπ 30.3

Γιώργος Παπαγιάννης 27.9

Κώστας Παπανικολάου 26

Αξιολόγηση:

Γιώργος Παπαγιάννης 17

Ιωάννης Παπαπέτρου 16

Τόμας Ουόκαπ 14

Ελλάδα – ανατροπάρα και ραντεβού στους «16»! (vids)
FIBA WORLD CUP

17:45 - 30.08.2023

Ελλάδα – ανατροπάρα και ραντεβού στους «16»! (vids)

Έριξε στο καναβάτσο τη Νέα Ζηλανδία η Ελλάδα και προκρίθηκε στους «16»! Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επέστρεψε από το -15 (28-43) και πήρε σπουδαία νίκη (83-74) σε ένα ματς που είχε στραβώσει από νωρίς. Συγκλονιστικός Παπαπέτρου (27π.), μίλησε στα δύσκολα ο Λαρεντζάκης (20π.), «κομπιούτερ» ο Ουόκαπ (10π., 9ασ.).

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

17:51 - 30.08.2023

To Post-game του αγώνα της Εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία με τον Γιώργο Βόβορα

Παρακολουθήστε το postgame για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία! Βασίλης Μοιρώτσος και Γιάννης Πάλλας έχουν μαζί τους στο στούντιο του Sportal τον Γιώργο Βόβορα και σχολιάσουν όσα συνέβησαν στον αγώνα της Ελλάδας. Από τη Μανίλα ο απεσταλμένος του Sportal, Χρήστος Τσάλτας, μας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Tags: