Λούντζης στο Sportal: «Τι είπαμε στο ημίχρονο; Οκ, χάνουμε με 11 πόντους, δεν έγινε και τίποτα» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:29 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 30.08.2023

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη της εθνικής μας επί της Νέας Ζηλανδίας η οποία έδωσε στους παίκτες του Ιτούδη την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν πανευτυχής μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Νέας Ζηλανδίας η οποία έδωσε στους διεθνείς μας την πρόκριση για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι μίλησε στο Sportal τονίζοντας ότι ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι οδηγός για την ομάδα. Ο ίδιος επισήμανε ότι στο ημίχρονο, όταν και η εθνική μας ήταν πίσω στο σκορ με 11 πόντους, όλοι ήξεραν ότι μπορούν να επιστρέψουν και να πάρουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το γεγονός ότι μπήκαμε τόσο διαψασμένοι και παίξαμε τη συλίσια άμυνα τα έδειξε όλα, έδειξε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίζουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα πάμε στη συνέχεια του τουρνουά», είπε αρχικά ο Λούντζης.

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και η Ελλάδα εμφανίστηκε ανεβασμένη:

«Μέχρι εκείνη την ώρα δεν παίζαμε το παιχνίδι μας, δεν παίζαμε όσο σκληρά θέλαμε. Είπαμε ότι οι 11 πόντους γυρνάμε, κατοχή με κατοχή μπήκαμε μέσα και τα δώσαμε όλα.

Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, το κάναμε και όλα καλά».

Για τον τελικό με τη Λιθουανία:

«Η σκληράδα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι ο οδηγός μας. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στον αγώνα με τη Λιθουανία».

Το postgame του Sportal για την πρόκριση της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (vid)
FIBA WORLD CUP

17:48 - 30.08.2023

Το postgame του Sportal για την πρόκριση της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (vid)

Παρακολουθήστε το postgame του Sportal μετά την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας και τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. Στο στούντιο οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιάννης Πάλλας με εκλεκτό καλεσμένο τον Γιώργο Βόβορα. Ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις, ο απεσταλμένος του Sportal στη Μανίλα, Χρήστος Τσάλτας.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.