O Θανάσης Αντετοκούνμπο έβλεπε... κύκλους ή διαπίστωνε πως η Γη είναι σφαιρική; To video που δίνει την απάντηση!
i

printscreen

O Θανάσης Αντετοκούνμπο έβλεπε... κύκλους ή διαπίστωνε πως η Γη είναι σφαιρική; To video που δίνει την απάντηση!

Γιώργος Γαβριλάκης 18:58 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 30.08.2023

Η διαμαρτυρία του Θανάση Αντετοκούνμπο δημιούργησε ένα στιγμιότυπο και αρκετές απορίες για το τι εννοούσε. Όποιος αντιλαμβάνεται το παιχνίδι κατάλαβε πως ο διεθνής φόργουορντ ζητούσε από τους διαιτητές να δουν το βίντεο γιατί διαφωνούσε με την απόφασή τους. Οι υπόλοιποι τον είδαν να κάνει κύκλους με τα χέρια του και η FIBA «πίστεψε» πως έδειχνε το σχήμα της Γης.

Ένα στιγμιότυπο αγωνιστικού πάθους, που όταν έφυγε η ένταση της αναμέτρησης, είχε περισσότερο... πλάκα απ' ότι ο Θανάσης Αντετοκουνμπο ένοιωσε εκείνη τη, εντοπίστηκε από την FIBA και αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα από τους διοργανωτές. 

Ήταν η στιγμή που ο διεθνής φόργουορντ και παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς ένοιωσε την αδικία στο πετσί του και την εξέφρασε. Μία απόφαση των διαιτητών υπέρ της Νέας Ζηλανδίας τον έκανε να δυσανασχετήσει. Άρχισε να κάνει τη γνωστή κίνηση με τα χέρια του που υποδηλώνει ουσιαστικά πως καλό θα ήταν οι ρέφερι να δουν το replay για να ελέγξουν ξανά την απόφασή τους με την προοπτική να την αλλάξουν. 

Ελλάδα – ανατροπάρα και ραντεβού στους «16»! (vids)
FIBA WORLD CUP

17:45 - 30.08.2023

Ελλάδα – ανατροπάρα και ραντεβού στους «16»! (vids)

Έριξε στο καναβάτσο τη Νέα Ζηλανδία η Ελλάδα και προκρίθηκε στους «16»! Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επέστρεψε από το -15 (28-43) και πήρε σπουδαία νίκη (83-74) σε ένα ματς που είχε στραβώσει από νωρίς. Συγκλονιστικός Παπαπέτρου (27π.), μίλησε στα δύσκολα ο Λαρεντζάκης (20π.), «κομπιούτερ» ο Ουόκαπ (10π., 9ασ.).

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι έκανε μία κυκλική κίνηση με τα χέρια του και η τεχνολογία μπορεί να έχει προχωρήσει σε εξωπραγματικά επίπεδα, αλλά οι τηλεοράσεις παραμένουν ορθογώνιες. Δεν έχουν γίνει ακόμα στρογγυλές. Η FΙΒΑ με αρκετή δόση χιούμορ «εξήγησε» με ανάρτησή της στα social media πως ο Αντετοκούνμπο απλώς συνειδητοποίησε πως η Γη έχει σφαιρικό σχήμα! 


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.