Ουόκαπ στο Sportal: «Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να πεθάνουμε στο παρκέ»

Τόμας Ουόκαπ

i

Sportal

Ουόκαπ στο Sportal: «Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να πεθάνουμε στο παρκέ»

Χρήστος Τσάλτας 18:42 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 30.08.2023

Οι δηλώσεις του Τόμας Ουόκαπ μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Νέας Ζηλανδίας, που χάρισε στους παίκτες του Ιτούδη ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Ο Τόμας Ουόκαπ αναφέρθηκε στην άμυνα που έπαιξε η εθνική μας ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, επισημαίνοντας ότι ήταν το βασικό στοιχείο της νίκης. 

Οι διεθνείς μας αιφνιδιάστηκαν από την ομάδα της Ωκεανίας και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 11 πόντους, όμως στην τρίτη και τέταρτη περίοδο το σκηνικό άλλαξε άρδην και τελικά οι διεθνείς μας πανηγύρισαν την πρόκριση

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στο sportal επισήμανε ότι οι Έλληνες παίκτες στο ημίχρονο είπαν ότι πρέπει να «πεθάνουν» στο παρκέ και τελικά η αυταπάρνησή τους δικαίωσε την ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση.

«Άμυνα. Ήμασταν εκπληκτικοί στην άμυνα. Ο Παπαγιάννης, ο Παπανικολάου, ο Λούντζης, όλοι μας ήμασταν εκπληκτικοί και έτσι είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Σε ερώτηση για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο, απάντησε:

«Είπαμε ότι πρέπει να πάμε και να «πεθάνουμε» στο παρκέ. Αυτό κάναμε και όλα πήγαν καλά».

Στον αγώνα με τους Λιθουανούς τι πρέπει να κάνουμε;

Το postgame του Sportal για την πρόκριση της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (vid)
FIBA WORLD CUP

17:48 - 30.08.2023

Το postgame του Sportal για την πρόκριση της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (vid)

Παρακολουθήστε το postgame του Sportal μετά την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας και τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. Στο στούντιο οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιάννης Πάλλας με εκλεκτό καλεσμένο τον Γιώργο Βόβορα. Ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις, ο απεσταλμένος του Sportal στη Μανίλα, Χρήστος Τσάλτας.

«Πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος, την ίδια ένταση. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, έχουμε μπροστά μας αυτή την πρόκληση».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.