Πρόβλημα με Σεντεκέρσκις και Ντιόπ στην Μπασκόνια

Πρόβλημα με Σεντεκέρσκις και Ντιόπ στην Μπασκόνια

Sportal newsroom 14:39 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 01.02.2024

Σημαντικά προβλήματα στην Μπασκόνια, πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τάντας Σεντεκέρσκις και Καλίφα Νιτόπ.

Η Μπασκόνια ετοιμάζεται για μια κρίσιμη αναμέτρηση στην τρέχουσα Euroleague, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως τα προβλήματα δεν αφήνουν την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να ηρεμίσει.

Ο έμπειρος προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Όντεντ Κάτας -και όχι μόνο- χωρίς δύο σημαντικά όπλα, τους Τάντας Σεντεκέρσκις και Καλιφά Ντιόπ, που θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής.

Ο Λιθουανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για το παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Ισραήλ, με την κατάστασή του να εκτιμάται καθημερινά. Την ίδια ώρα, ο Ντιόπ τραυματίστηκε στον δεξιό καρπό και θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Έτσι, οι Βάσκοι θα παραταχθούν χωρίς δύο σημαντικά όπλα σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης