Τζέιμς: Θέλει 19 πόντους για να περάσει τον Ντε Κολό και μετά... Σπανούλης

Μάικ Τζέιμς

Τζέιμς: Θέλει 19 πόντους για να περάσει τον Ντε Κολό και μετά... Σπανούλης

Ο Μάικ Τζέιμς χρειάζεται 19 πόντους για να γίνει ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague και να αρχίσει να «κυνηγάει» το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους καλύτερους σκόρερ της Euroleague και είναι κοντά στο να γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού Ρόδου χρειάζεται 19 πόντους για να ξεπεράσει τον Νάντο Ντε Κολό (4.383 πόντους) και να ανέβει στη θέση της λίστας των σκόρερ της Euroleague.

Ο Τζέιμς έχει σημειώσει 4.364 πόντους στην Euroleague, έχοντας αγωνιστεί με: Μπασκόνια, Παναθηναϊκό, Αρμάνι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μονακό. Είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τον Γάλλο στη σημερινή αναμέτρηση της Μονακό κόντρα στην Παρτιζάν και αν δε συμβεί κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπραντοβιτς, είναι βέβαιο πως θα το πετύχει σε αυτή την «διαβολοβδομάδα».

Όταν ξεπεράσει τον Ντε Κολό, ο Αμερικανός θα έχει από πάνω του στη λίστα μόνο τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος στην τεράστια καριέρα του με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σημείωσε 4.455 πόντους και είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Μονακό έχει 16.4 πόντους ανά παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν δεν θα δυσκολευτεί να περάσει και τον προπονητή του Περιστερίου.

Οι δέκα κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία της Euroleague: 

Βασίλης Σπανούλης 4.455

 Νάντο Ντε Κολό 4.383 

Μάικ Τζέιμς 4.364 

Χουάν Ναβάρο 4.152

 Σέρχιο Γιουλ 3.868

 Σέρχιο Ροντρίγκεθ 3.718

 Γιαν Βέσελι 3.648

 Γιώργος Πρίντεζης 3.599

 Κώστας Σλούκας 3.473 

Νίκολα Μίροτιτς 3.376

Ο Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Μάικ Τζέιμς: «Αυτός είναι ο λόγος που σ' αγαπώ»
EUROLEAGUE

11:30 - 30.01.2024

Ο Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Μάικ Τζέιμς: «Αυτός είναι ο λόγος που σ' αγαπώ»

H άποψη του Μάικ Τζέιμς για τα συνεχόμενα παιχνίδια στην EuroLeague είναι διαφορετική με τον μέσο όρο και σίγουρα εκ διαμέτρου αντίθετη με τους κόουτς της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού όμως, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταυτίζεται με τον Αμερικανό της Μονακό και υπενθύμισε την αδυναμία που του έχει!

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αρμάνι και όλη τη δράση της Τετάρτης