Η Μπασκόνια εξετάζει την περίπτωση του Θίοντορ!

Ο Τζόρνταν Θίοντορ

i

©InTime

Η Μπασκόνια εξετάζει την περίπτωση του Θίοντορ!

Γιάννης Πάλλας 18:24 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 23.01.2024

Τον Τζόρνταν Θίοντορ βλέπουν στην Μπασκόνια για να καλύψουν το κενό του Κρις Τσιόζα

Τον Τζόρνταν Θίοντορ έχει βάλει στο... μάτι η Μπασκόνια για την ενίσχυση της στην περιφέρεια, μετά τον τραυματισμό του Κρις Τσιόζα! 

Ο Αμερικανός γκαρντ που είναι γνώριμος του ελληνικού μπάσκετ από την θητεία του στην ΑΕΚ, φαίνεται πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Βάσκων και του προπονητή τους Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Η Μπασκόνια έχει βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του παίκτη της για τη συνέχεια της Euroleague και ο Τζόρνταν Θίοντορ φαντάζει μια πολύ καλή επιλογή. 

Διότι, πρόκειται για έναν πολύ καλό περιφερρικό με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και την οργάνωση του παιχνιδιού, ο οποίος είναι και πολύ έμπειρος.

Σύμφωνα με του tweet του Ισπανού δημοσιογράφου, Τσίμα ντε Λούκας, οι Βάσκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Γαλλία με τη φανέλα της Μετροπολιτάν, έχοντας σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν 13,3 πόντους, 3,9 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο!

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ, που είναι κάτοχος διαβατηρίου από τη Βόρεια Μακεδονία, έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19, όπου κατέκτησε με την ελληνική ομάδα το Διηπειρωτικό Κύπελλο κόντρα στην Φλαμένγκο, με τον ίδιο μάλιστα να αναδεικνύεται και MVP του τελικού!

Η ποιότητα του Τζόρνταν Θίοντορ είναι δεδομένη και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εκτιμά ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα του καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο το κενό που έχει δημιουργηθεί στην περιφέρεια μετά τον τραυματισμό του Κρις Τσιόζα.