Μπελιάουσκας: «Να σταματήσουμε την επίθεση του Περιστερίου»

Λαουρίνας Μπελιάουσκας

i

© Intime

Μπελιάουσκας: «Να σταματήσουμε την επίθεση του Περιστερίου»

Ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας μίλησε για το μεγάλο ματς που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο το Περιστέρι (21/10, 17:15).

Ο ΠΑΟΚ είχε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, καθώς ουσιαστικά μία προπόνηση πρόλαβε να κάνει η ομάδα του Φώτη Τακιανού, στο διάστημα που μεσολάβησε από το παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη και τον αυριανό αγώνα με το Περιστέρι στην PAOK Sports Arena (21/10, 17:15).

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική από τον κόουτς Φώτη Τακιανό, που έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας και ο Σταύρος Σχίζας.

Για τον αγώνα με το Περιστέρι και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ mateco να φτάσει στη νίκη, μίλησε ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας. «Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε την ίδια δυνατή άμυνα που παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και μας οδήγησε στη νίκη. Πρέπει να μείνουμε στον ίδιο δρόμο, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες», σχολίασε αρχικά ο Λιθουανός γκαρντ και αναφέρθηκε στις ευεργετικές συνέπειες που μπορεί να έχει για την ομάδα η σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Γαλατάσαραϊ: «Αισθανόμαστε πολύ καλύτερα τώρα. Έχουμε μπει σε μία διαδικασία να ξέρουμε πως είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση και στην επίθεση και έτσι όπως ήρθαν οι νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια, ελπίζουμε ότι θα έρθουν και στη συνέχεια».

Σχετικά με αυτά που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ mateco στο παιχνίδι με το Περιστέρι, ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας τόνισε: «Είναι πολύ καλή ομάδα στην επίθεση και θα πρέπει να τους σταματήσουμε σε αυτό τον τομέα. Τρέχουν στο γήπεδο, έχουν καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να παίξουμε την κατάλληλη άμυνα για να τους σταματήσουμε και μετά στην επίθεση τα πράγματα θα έρθουν», ενώ αναφερόμενος στην παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, είπε… «Φυσικά και η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο, να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη».