Μήτρου-Λονγκ: «Συνέπεια αμυντικά και πιστοί στο πλάνο μας με τον ΠΑΟΚ»!
i

©InTime

Μήτρου-Λονγκ: «Συνέπεια αμυντικά και πιστοί στο πλάνο μας με τον ΠΑΟΚ»!

Sportal newsroom 18:07 - 20.10.2023

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ αναφέρεται στην αναμέτρηση του Περιστερίου bwin το Σάββατο (21/10, 17:15, ΕΡΤ 3) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena

Τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (21/10, 17:15, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin, προκειμένου να πετύχει την πρώτη νίκη στην Basket League, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είναι έτοιμοι για την συνάντηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχουν επίγνωση της δυσκολίας του παιχνιδιού, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προέρχεται από μια εκτός έδρας νίκη στο Basketball Champions League επί της Γαλατάσαραϊ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, η οποία προέρχεται από μια καλή νίκη επί της Γαλατάσαραϊ στο Basketball Champions League, πρόκειται για ένα σύνολο, όπου οι παίκτες καταλαβαίνουν τους ρόλους τους» υποστήριξε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Και πρόσθεσε: «Για μας θα είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε αγωνιστικά από μια κακή ήττα που κάναμε εκτός έδρας από τη Λε Μαν».

Όσο για τα σημεία του αγώνα όπου απαιτείται μέγιστη προσοχή, ο γκαρντ του Περιστερίου bwin, ήταν ξεκάθαρος: «Εμείς, πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να κάνουμε focus σ’ αυτή. Στην επίθεση θα βρούμε τον ρυθμό μας, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το ηθικό του αναπτερωμένο, θα έχει αυτοπεποίθηση. Εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας από την άμυνα, να έχουμε συνέπεια αμυντικά και να είμαστε σταθεροί στο πλάνο μας».