Μπόλομποϊ: «Ομάδα με ταλέντο η Βίρτους, ωραία εμπειρία το πρώτο μου εντός έδρας ντέρμπι»
i

Μπόλομποϊ / © Intime

Μπόλομποϊ: «Ομάδα με ταλέντο η Βίρτους, ωραία εμπειρία το πρώτο μου εντός έδρας ντέρμπι»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:34 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 08.12.2022

Ο Τζόελ Μπόλομποϊ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Βίρτους Μπολόνια, την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Παρασκευή (9/12, NovaSports prime, Live από το Sportal.gr).

Ο Τζόελ Μπόλομποϊ, όπως νωρίτερα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας,μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Βίρτους Μπολόνια, ενόψει της επίσκεψης των Ιταλών στο ΣΕΦ (9/12, NovaSports prime, Live από το Sportal.gr), με τον σέντερ των Ερυθρόλευκων να αναφέρεται και στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Αμερικανός σέντερ μίλησε:

Για την Βίρτους:

«Είναι ομάδα με πάρα πολύ ταλέντο από τον πρώτο ως τον τελευταίο παίκτη. Μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιοδήποτε παιχνίδι, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την νίκη με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ωραία, ένιωσα καλά. Περίμενα μεγαλύτερη ένταση, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν καλή και από την στιγμή που κερδίσαμε, όλα καλά».

Για την διαφορά της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, σε σύγκριση με τα άλλα παιχνίδια:

«Για εμένα ήταν πάνω – κάτω το ίδιο. Τους έχουμε δει αρκετές φορές, θα τους αντιμετωπίσουμε πολλές φορές, ήταν μια ομάδα Euroleague».

Για την σημασία της νίκης:

«Υπήρχε μεγαλύτερη πίεση, καθώς γνωρίζουμε την αντιπαλότητα που κρατάει πολλά χρόνια. Υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από αυτά τα παιχνίδια, οπότε καταλαβαίναμε πως υπάρχει μεγαλύτερη πίεση».