Μποχωρίδης: «Τα σουτ δεν μπήκαν στα φιλικά, αλλά δεν πειράζει ας μπουν στα επίσημα»

Λευτέρης Μποχωρίδης

i

©Intime

Μποχωρίδης: «Τα σουτ δεν μπήκαν στα φιλικά, αλλά δεν πειράζει ας μπουν στα επίσημα»

Sportal newsroom 15:33 - 26.08.2023

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μετά τη νίκη επί της Ιορδανίας, αναφέρθηκε στα σουτ που... δεν μπήκαν κατά τη διάρκεια των φιλικών αλλά και για την εικόνα που παρουσίασε η εθνική ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο Mundobasket.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνίστηκε για 13:56 κόντρα στην Ιορδανία και συνέβαλε κι αυτός με τη σειρά του ώστε η εθνική ομάδα να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιορδανία. Ο διεθνής γκαρντ τελείωσε το ματς με 0/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο, 1/1 βολή, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ:.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μποχωρίδης μίλησε για την εικόνα της «γαλανόλευκης» αλλά και για την επόμενη αποστολή της στο Μουντομπάσκετ που είναι ο αγώνας κόντρα στις ΗΠΑ.

«Ήταν μια καλή νίκη, παρά την απουσία του Ντίνου (Μήτογλου), κάτι που μας εμάς ήταν δύσκολο, γιατί ήταν ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής, ενώ αφορά και έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Πήραμε τη νίκη, αυτό που θέλαμε από την αρχή, μπήκαμε δυνατά και πήραμε το παιχνίδι» σχολίασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και συνέχισε:

«Η άμυνα έπαιξε σημαντικό ρόλο και ήταν κάτι που δείξαμε από την προετοιμασία. Θέλουμε να αρχίσουμε από την άμυνα. Δεν έχουμε περιθώρια να κοιτάμε την επίθεση και να αφήνουν την άμυνα. Αυτή θα μας δώσει την ενέργεια να τρέξουμε στο γήπεδο και να βρούμε έτσι και την επίθεση. Ναι, όντως τα σουτ δεν μπήκαν στα φιλικά, αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα να μπαίνουν στα επίσημα. Ακολουθεί ο αγώνας με τις ΗΠΑ, που είναι σίγουρα πολύ δύσκολος. Θα τα δώσουμε όλα και στους δύο επόμενους αγώνες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και να μπούμε δυνατά, να παίξουμε με την ψυχή μας και στους δύο αγώνες».