Ο Ζακ Μπράιαντ από τον Μίλωνα στη Μακάμπι Ρισόν
i

©InTime

Ο Ζακ Μπράιαντ από τον Μίλωνα στη Μακάμπι Ρισόν

Γιάννης Πάλλας 21:10 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 10.07.2024

Ο MVP της Elite League Ζακ Μπράιαντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Ρισόν

Έπειτα από μια εκπληκτική σεζόν με τον Μίλωνα, όπου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της Elite League ο Ζακ Μπράιαντ (27χρ., 1.88) συμφώνησε με τη Μακάμπι Ρισόν και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του Sportal.

Αναμφίβολα πρόκειται για σημαντική πρόοδο στην καριέρα του Αμερικανού γκαρντ ο οποίος ξεκίνησε κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις με τον Ερμή Σχηματαρίου του Νίκου Οικονόμου και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Μίλωνα τον οποίο οδήγησε στην Stoiximan basket League, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν κατέβηκε η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα των «μεγάλων».

Ο Ζακ Μπράιαντ είχε υψηλές επιδόσεις στα ελληνικά γήπεδα, όπου έφτασε να μετράει 17 πόντους μέσο όρο, 3.4 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ ανά αγώνα με συνέπεια οι Ισραηλινοί να κινηθούν γρήγορα και να τον αποκτήσουν.

Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να μείνει στα ελληνικά γήπεδα, αλλά καμία από τις μικρομεσαίες ομάδες της Stoiximan Basket League δεν φάνηκε να τον εμπιστεύεται, όπως έκανε η Μακάμπι Ρισόν.