Επικεντρώνεται στο θέμα Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Επικεντρώνεται στο θέμα Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:34 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:54 - 11.07.2024

Στον Ολυμπιακό η υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί προτεραιότητα, με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά να κοιτάζουν πρώτα το θέμα του Βούλγαρου σταρ και μετά να κοιτάζουν το θέμα του σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός, μετά τον… πανικό που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες, πλέον βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, καθώς άπαντες έχουν επικεντρωθεί στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ.

Η μεγάλη επιθυμία του Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέψει είναι δεδομένη, όπως και το γεγονός πως ο αθλητής έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα όμως, το ζήτημα περνά από τα χέρια των Ράπτορς, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν.

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 10.07.2024

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Η πλευρά του Σάσα Βεζένκοφ έχει ξεκαθαρίσει στους Ράπτορς πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να μετακομίσει ξανά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εκείνοι απλά θα τον αφήσουν.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνθρωποι του Τορόντο είναι να βρουν τρόπο να κερδίσουν κάτι από την υπόθεση. Αυτό σημαίνει μια πιθανή ανταλλαγή, με τα 6.7 εκατομμύρια που προβλέπονται στο συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ, να είναι ένα ποσό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο πακέτο ανταλλαγών. Παρόλα αυτά, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αποφασίσει πως θέλει να γυρίσει, οπότε όπου και να τον στείλουν οι Ράπτορς (εάν τελικά τον βάλουν σε κάποιο πακέτο ανταλλαγών), η προσπάθεια αποδέσμευσης δεν θα σταματήσει.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν, περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Σάσα Βεζένκοφ, θέλοντας να κλείσουν αυτό το (τεράστιο) θέμα και στην συνέχεια θα μπουν στην διαδικασία για να κλείσουν και το θέμα του σκόρερ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν εξετάζουν ήδη ονόματα.

Έτσι κι αλλιώς, οι επιλογές από το NBA είναι ξεκάθαρο πως θα χρειαστούν λίγο παραπάνω χρόνο, προκειμένου να προχωρήσουν, καθώς δεν είναι όλοι… Βεζένκοφ που έχει στο μυαλό του μόνο τον Ολυμπιακό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κομβικές σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος συνεχίζει να πιέζει από πλευράς του για την αποδέσμευσή του από τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ στην συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα τελειώσει και το ζήτημα του σκόρερ, τον οποίο σκοπεύει να αποκτήσει μέσα από το NBA.