Έξι χιλιάδες εισιτήρια «πέταξαν» για τη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη

Γιώργος Πρίντεζης

i

© Ολυμπιακός

Έξι χιλιάδες εισιτήρια «πέταξαν» για τη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη

Sportal newsroom 20:36 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 09.07.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πώς ήδη έχουν πουληθεί έξι χιλιάδες εισιτήρια για τη βραδιά της απόσυρσης της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει μία πολύ ξεχωριστή βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου η φανέλα του θα υψωθεί στον ουρανό του ΣΕΦ.

Πριν από ένα εικοσιτετράωρο τα εισιτήρια για αυτή την πολύ φαντασμαγορική μέρα είχαν τεθεί σε κυκλοφορία για όλους τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους και όχι αποκλειστικά για τους κατόχους διαρκείας, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

«A Moment To Remember»: Διαθέσιμα για όλους τους φιλάθλους τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά του Πρίντεζη
EUROLEAGUE

18:07 - 08.07.2024

«A Moment To Remember»: Διαθέσιμα για όλους τους φιλάθλους τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά του Πρίντεζη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο (06/09) ενημέρωσε πως τα εισιτήρια τέθηκαν σε κυκλοφορία για όλους τους φιλάθλους.

Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ήδη έξι χιλιάδες «μαγικά» χαρτάκια έχουν βρει κατόχους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο χρόνος για την μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη “A Moment To Remember” (06/09, 21:15) ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα την Τετάρτη (03/07), όταν τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της εκδήλωσης για τους κατόχους διαρκείας.

Αυτό που αλλάξει, ωστόσο, είναι πως από ΣΗΜΕΡΑ (08/07) και μέχρι εξαντλήσεως, μπορούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στην ιστορική εκδήλωση που περιλαμβάνει την τελετή απόσυρσης της φανέλας του μεγάλου αρχηγού, καθώς και τον φιλικό αγώνα με την 6 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μακάμπι Τελ Αβιβ, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ:

* Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ΔΕΝ θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

* Μέρος των εσόδων των εισιτηρίων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του Γιώργου Πρίντεζη.

* Στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώνονται και άλλες πληροφορίες σχετικά την εκδήλωση, όπως τρόποι συμμετοχής του κοινού στη γιορτή, πολύ μεγάλες εκπλήξεις για όλους τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν, πληροφορίες για τους υψηλούς καλεσμένους που θα τιμήσουν τον μεγάλο αρχηγό με την παρουσία τους και πολλά άλλα!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

* Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr .

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007.

* Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/2025 ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της από όσους δεν την διαθέτουν ακόμα. Την εφαρμογή αυτή μπορεί οποιοσδήποτε να την κατεβάσει από το Google Play ή από το App store, εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/.

* Η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σ΄αυτό θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/

* Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 12€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 60€, 80€, 150€, 200€ και 500€.

Απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του εισιτηρίου:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΔΤ

ΑΜΚΑ

EMAIL και κινητό τηλέφωνο

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική.