Ευχάριστα νέα στους Πέλικανς: Δύο εβδομάδες εκτός ο Ίνγκραμ

Μπράντον Ίνγκραμ

i

@Photo by Sarah Stier/Getty Images

Ευχάριστα νέα στους Πέλικανς: Δύο εβδομάδες εκτός ο Ίνγκραμ

Χρήστος Τσάλτας 16:44 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 22.03.2024

Ο Μπράντον Ίνγκραμ υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο γόνατο, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι των Πέλικανς με τους Μάτζικ, με το αποτελέσματα να είναι ευχάριστα για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, καθώς δεν βρέθηκε μεγάλη βλάβη στο γόνατο.

Ο τραυματισμός του Μπράντον Ίνγκραμ «σόκαρε» άπαντες, τόσο στο παιχνίδι των Ορλάντο Μάτζικ με τους Νιού Όρλινς Πέλικανς, όσο και στον οργανισμό της ομάδας από τη Νέα Ορλεάνη, που πονοκεφάλιαζε με την κατάσταση του σταρ της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή μάλιστα υπήρξαν φόβοι πως ο χαρισματικός γκαρντ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού του.

Την επομένη του αγώνα ο BI υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τους ανθρώπους των Πέλικανς να χαμογελούν. Κι αυτό γιατί οι εξετάσεις δεν έδειξαν μεγάλη βλάβη στο γόνατο, αλλά κάκωση στο οστό.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης, σε πρώτη φάση, για δύο εβδομάδες, με το ιατρικό τιμ των «πελεκάνων» να επανεξετάζει την κατάστασή του με το πέρας των δύο εβδομάδων. Αυτό σημαίνει πως ο Ίνγκραμ θα είναι διαθέσιμος για το φίνις της σεζόν, χάνοντας ωστόσο τα τελευταία παιχνίδια της regular season.

Οι Πέλικανς, με την ήττα από τους Μάτζικ βρίσκονται στην 5η θέση της Δύσης με ρεκόρ 42-27, μία νίκη πάνω από τους Ντάλας Μάβερικς που μετρούν ρεκορ 41-29. Ο Ίνγκραμ την φετινή σεζόν ήταν το απόλυτο σημείο αναφοράς, με την απουσία του να αλλάζει κάπως τα δεδομένα και να δίνει περισσότερο χώρο στον Ζάιον Ουίλιαμσον για να ηγηθεί της προσπάθειας.

Η στιγμή του τραυματισμού του Μπράντον Ίνγκραμ στο παιχνίδι των Πέλικανς με τους Ορλάντο Μάτζικ στο AmWay Center της Φλόριντα:

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής