Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μπράντον Ίνγκραμ των Πέλικανς (vid)

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μπράντον Ίνγκραμ των Πέλικανς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:01 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 22.03.2024

O Μπράντον Ίνγκραμ των Νιου Ορλινς Πέλικανς χτύπησε άσχημα στο γόνατο και εγκατέλειψε τον αγώνα κόντρα στους Μάτζικ. Υπάρχουν φόβοι πως ο τραυματισμός του θα τον αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός δράση

Εδώ και δύο μήνες οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες σε ολόκληρο το ΝΒΑ και οι επιδόσεις του Μπράντον Ίνγκραμ είναι από τα βασικά στοιχεία που έκαναν τους Πελεκάνους ανταγωνιστικούς στο υψηλό επίπεδο. Και τους τοποθέτησαν στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας.

Εκεί παραμένουν με ρεκόρ 42-27 και παρά την ήττα τους στο Ορλάντο από τους Μάτζικ με 121-106. Το πρόβλημα όμως, της Νέας Ορλεάνης δεν ήταν το αποτυχημένο εκτός έδρας αποτέλεσμα, αλλά ο τραυματισμός του Ίνγκραμ, ο οποίος με μία πρώτη ματιά φαίνεται σοβαρός και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς.

Ο 27χρονος φόργουορντ με τους 20,9 πόντους μέσο όρο (δεύτερος σκόρερ των Πέλικανς πίσω από τους τους 22,7 πόντους του Ζάιον Ουίλιαμσον), γύρισε το γόνατό του στην προσπάθειά του να σταματήσει την διείσδυση του Τζέιλεν Σαγκς των Μάτζικ. Η εικόνα που προέκυψε από τον τραυματισμό του δεν αφήνει πολλά αισιόδοξα στοιχεία για την κατάσταση του γονάτου του.

Ο Ίγκραμ έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας και αποχώρησε υποβοηθούμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για να κάνει μαγνητική τομογραφία και πλέον με... προσευχές προσπαθούν οι συμπαίκτες του να μεταφέρουν θετική ενέργεια για την υγεία ενός εκ των βασικός πρωταγωνιστών στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόλλησε το κεφάλι του στη μούρη του Σρούντερ - Γιατί έγινε έξαλλος (vid)
NBA

09:25 - 22.03.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόλλησε το κεφάλι του στη μούρη του Σρούντερ - Γιατί έγινε έξαλλος (vid)

Ο Γερμανός γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Ντένις Σρούντερ, προσπάθησε να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σπρώχνοντάς τον στην μέση κι ενώ βρισκόταν στον αέρα. Ο Greek Freak παραλίγο να χτυπήσει, αλλά τελικά απλώς νευρίασε με τον αντίπαλό του και λίγο έλειψε να γίνει... φασαρία πάνω στο παρκέ.

Μέχρι την στιγμή που εγκατέλειψε, ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 21'29'' χρόνο συμμετοχής και για όσα ματς απουσιάσει ο Τρέι Μέρφι ΙΙΙ θα αναλάβει χρέη βασικού και συνδετικού κρίκου ανάμεσα στο ταλέντο του Ζάιον Ουίλιαμσον και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.