Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόλλησε το κεφάλι του στη μούρη του Σρούντερ - Γιατί έγινε έξαλλος (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόλλησε το κεφάλι του στη μούρη του Σρούντερ - Γιατί έγινε έξαλλος (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:25 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 22.03.2024

Ο Γερμανός γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Ντένις Σρούντερ, προσπάθησε να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σπρώχνοντάς τον στην μέση κι ενώ βρισκόταν στον αέρα. Ο Greek Freak παραλίγο να χτυπήσει, αλλά τελικά απλώς νευρίασε με τον αντίπαλό του και λίγο έλειψε να γίνει... φασαρία πάνω στο παρκέ.

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρισκόταν στον αέρα και προσπαθούσε να πιάσει τη μπάλα από την... άτσαλη πάσα του Μπρουκ Λόπεζ, ο Γερμανός γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Ντένις Σρούντερ, ήταν ακριβώς πίσω του και ένα σπρώξιμό του στη μέση του Greek Freak ήταν αρκετό για να προκαλέσει αναστάτωση.

Ο Αντετοκούνμπο προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, αλλά δεν χτύπησε. Μόνο που εκνευρίστηκε πολύ με τον Σρέντερ και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Οι πιο ψύχραιμοι μεσολάβησαν ώστε να μην εξαπλωθεί η κατάσταση και ο Τζέι Κρόουντερ ανέλαβε με τα λόγια να επιπλήξει τον Γερμανό, ο οποίος -είναι η αλήθεια- από την αρχή κατάλαβε τον λάθος και επικίνδυνο τρόπο που προσπάθησε να σταματήσει τον 29χρονος Ελληνονιγηριανό σούπερ σταρ.

Τελικά, το φάουλ χρεώθηκε αντιαθλητικό, οι παίκτες τον δύο ομάδων τα... βρήκαν και τελικά οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 115-108 και τα κατάφεραν κυρίως γιατί ο Ντέιμαν Λίλαρντ έβαλε 30 πόντους, ενώ έκανε και 12 ασίστ.

Ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς του 34χρονου σουτέρ, που είχε τουλάχιστον 30 πόντους, καθώς τις δύο προηγούμενες βραδιές που είχε απουσιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είχε 31 πόντους (και 16 ασίστ) στη νίκη επί των Φοίνιξ Σανς και 32 πόντους στην ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Κούζμα... πλήγωσε τους Κινγκς στην Ουάσινγκτον - Σημαντικές νίκες για Μάβερικς και Σανς (vids)
NBA

08:55 - 22.03.2024

Ο Κούζμα... πλήγωσε τους Κινγκς στην Ουάσινγκτον - Σημαντικές νίκες για Μάβερικς και Σανς (vids)

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχασαν στην Ουάσινγκτον από την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Κάιλ Κούζμα «ξύπνησε» και με 31 πόντους έδωσε στου Ουίζαρντς μία από τις σπάνιες νίκες τις σεζόν. Οι Ντάλας Μάβερικς και οι Φοίνιξ Σανς εκμεταλλεύτηκαν την ήττα των Βασιλιάδων και τους προσπέρασαν στην κατάταξη της Δύσης.

Αυτή τη φορά είχε για συντροφιά του τους 21 πόντους, τα 9 ριμπάουντ και τις 5 ασίστ του Greek Freak, αλλά ο Dame ήταν ο MVP της αναμέτρησης.