Πίεσαν οι Μπακς παρά την απουσία του Αντετοκούνμπο, αλλά οι Σέλτικς νίκησαν στη Βοστώνη (vids)
i

© photo by Boston Herald via Getty Images / Ideal Images

Πίεσαν οι Μπακς παρά την απουσία του Αντετοκούνμπο, αλλά οι Σέλτικς νίκησαν στη Βοστώνη (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:32 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 21.03.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε λόγω μυικού προβλήματος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ναι μεν στο πρώτο (με τους Σανς) οι Μπακς νίκησαν, αλλά στη Βοστώνη δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν με 122-119 από τους Σέλτικς που κυριαρχούν στην κατάταξη.

Ήταν η τρίτη τους συνάντηση στην τρέχουσα κανονική περίοδο, είχε προηγηθεί μία νίκη των Σέλτικς και μία των Μπακς, αλλά τώρα ήταν η πρώτη που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν εκεί για να αντιμετωπίσει τον Τζέισον Τέιτουμ.

Αυτή η απουσία επηρέασε όλα τα δεδομένα στο ματς της Βοστώνης, παρόλα αυτά τα Ελάφια από το Μιλγουόκι αντιστάθηκαν μέχρι το τέλος, πριν τελικά παραδοθούν στους γηπεδούχους με 122-119.

Ο Greek Freak λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο ξεκουράστηκε και προστατεύθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ναι μεν στο πρώτο (κόντρα στους Φοίνιξ Σανς) ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έδωσε τη νίκη, αυτή τη φορά όμως, απέναντι ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ σε όλη τη λίγκα δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο.

Έβαλε 32 πόντους με 6/10 τρίποντα, ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 22 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις έκανε άλλο ένα σπουδαίο ματς. Ήρθε από τον πάγκο και κατέγραψε double double με 24 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Για τους Μπόστον Σέλτικς, που αγωνίστηκαν χωρίς τον πρώην παίκτη των Μπακς και πρωταθλητή με την ομάδα του 2021, Τζρου Χόλιντεϊ, αλλά είχαν όσα... όπλα χρειάζονταν για να επιβληθούν και να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 55-14. Μία επίδοση που τους τοποθετεί στο Νο 1 της Ανατολής, ενώ καμία ομάδα στη Δύση δεν έχει να επιδείξει κάτι καλύτερο από το 48-20 των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Απίστευτος κι όμως αληθινός ο Άντονι Έντουαρντς - Έκανε το κάρφωμα της χρονιάς! (vids)
NBA

08:51 - 19.03.2024

Απίστευτος κι όμως αληθινός ο Άντονι Έντουαρντς - Έκανε το κάρφωμα της χρονιάς! (vids)

Πήρε φόρα, μετέτρεψε τον διάδρομο που βρήκε μπροστά τους σε... αεροδιάδρομο, απογειώθηκε και ο Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκανε ένα κάρφωμα που θα μείνει αξέχαστο για καιρό!

Ο Τζέισον Τέιτουμ σταμάτησε στους 31 πόντους, ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν ξεκίνησε υποτονικά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κομβικός για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Βέβαια είχε 21 πόντους και δεν ήταν καν ο δεύτερος σκόρερ. Αυτό το status ανήκει στον Ντέρικ Ουάιτ, ο οποίος έβαλε 23, ενώ ο Κρίσταπς Πορτζίνγκις ήταν άστοχος (17 πόντοι με 0/5 τρίποντα και 6/16 συνολικά στα σουτ), αλλά ο Πέιτον Πρίτσαρντ ήταν πολύ εύστοχος. Είχε 19 πόντους με 5/8 τρίποντα και έδωσε σημαντικές λύσεις στους γηπεδούχους.