Απίστευτος κι όμως αληθινός ο Άντονι Έντουαρντς - Έκανε το κάρφωμα της χρονιάς! (vids)

Απίστευτος κι όμως αληθινός ο Άντονι Έντουαρντς - Έκανε το κάρφωμα της χρονιάς! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:51 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 19.03.2024

Πήρε φόρα, μετέτρεψε τον διάδρομο που βρήκε μπροστά τους σε... αεροδιάδρομο, απογειώθηκε και ο Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκανε ένα κάρφωμα που θα μείνει αξέχαστο για καιρό!

Ο Λύκος δεν είναι σαν τον κούκο. Μπορεί ακόμα και μόνος του να φέρει την... άνοιξη. Ειδικά αν δεν είναι απλώς Λύκος, αλλά είναι ένας καθαρόαιμος Τίμπεργουλφ, όπως ο Άντονι Έντουαρντς, που συνήθως συχνάζει στη Μινεσότα, αλλά αυτή τη φορα βρέθηκε στη Γιούτα.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος με τα αθλητικά του προσόντα δημιουργεί κάθε φορά που πιάνει τη μπάλα στα χέρια του δημιουργεί συνθήκες για εντυπωσιακές φάσεις, αυτή τη φορά το... παράκανε!

Βρήκε μπροστά του ανοικτό διάδρομο και τον μετέτρεψε σε... αεροδιάδρομο: Πάτησε δυναμικά λίγο μετά την γραμμή των ελευθέρων βολών και απογειώθηκε. Στον αέρα συνάντηση μπροστά του το μεγάλο κορμί του Τζον Κόλινς των Τζαζ, αλλά δεν προβληματίστηκε. Με την ταχύτητα και την δύναμή του τον παρέσυρε και εν τέλει κάρφωσε με έναν μοναδικό τρόπο στο αντίπαλο καλάθι.

Αναμφισβήτητα αυτή η φάση, βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για το κάρφωμα της χρονιάς, ενώ ο Έντουαρντς συνεχίζει να οδηγεί τους Τίμπεργουλβς σε... μαζικές νίκες, παρά την απουσία του τραυματία Καρλ Άντονι-Τάουνς.

Οι Κινγκς με... σωτήρα τον Φοξ νίκησαν στην παράταση τους Γκρίζλις - Επιστρέφει απο μέρα σε μέρα ο Βεζένκοφ (vids)
NBA

08:34 - 19.03.2024

Οι Κινγκς με... σωτήρα τον Φοξ νίκησαν στην παράταση τους Γκρίζλις - Επιστρέφει απο μέρα σε μέρα ο Βεζένκοφ (vids)

O ΝτιΆρον Φοξ στο τέλος της κανονικής διάρκειας έδωσε το... φιλί της ζωής στους Σακραμέντο Κινγκς, που στο έξτρα πεντάλεπτο επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις (121-111). Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε για μία ακόμα φορά, λόγω του τραυματισμού του, αλλά προπονήθηκε κανονικά και σύντομα θα είναι έτοιμος για δράση!

Στη Γιούτα έβαλε 32 πόντους, προσέθεσε στη στατιστική του επίσης 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ και η ομάδα του νίκησε με 114-104. Ταυτόχρονα βελτίωσε το ρεκόρ της σε 47-21 και παραμένει σε απόσταση... αναπνοής από τους πρωτοπόρους της δυτικής περιφέρειας Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που έχουν τις ίδιες νίκες (47), αλλά μία ήττα λιγότερη (20).