Ο αφανής «εκτελεστής» των Σέλτικς: Ο Σαμ Χάουζερ έσπασε τα κοντέρ

Ο αφανής «εκτελεστής» των Σέλτικς: Ο Σαμ Χάουζερ έσπασε τα κοντέρ

Χρήστος Τσάλτας 09:54 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 18.03.2024

Οι Μπόστον Σέλτικς συνέχισαν νικηφόρα και στην Ουάσιγκτον, απέναντι στους Ουίζαρντς, με τον Τζόε Μαζούλα να βλέπει έναν παίκτη του ροτέισιον να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίζει. Ο Σαμ Χάουζερ πήρε την ευκαιρία του και έγραψε ιστορία.

Την φετινή σεζόν οι Μπόστον Σέλτικς μοιάζουν αποφασισμένοι να επαναλάβουν την πορεία του 2008 και να επιστρέψουν στην κορυφή του ΝΒΑ. Η ομάδα του Τζόε Μαζούλα έχει ήδη κλείσε θέση στα πλέι οφ και παράλληλα έχει εδραιωθεί στην κορυφή της Ανατολής σχεδόν με το καλημέρα στη σεζόν.

Το παιχνίδι στην Ουάσιγκτον, απέναντι στους ουραγούς Ουίζαρντς ήταν ακόμα μια απόδειξη για τους Κέλτες. Παρ' ότι δεν αγωνίστηκε ο Τζέιλεν Μπράουν, λόγω προβλήματος τραυματισμού, ο Μαζούλα είδε έναν από τους παίκτες του ροτέισιον να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά.

Ο λόγος για τον Σαμ Χάουζερ. Ο έμπειρος άσος ήταν ασταμάτητος και έγραψε ιστορία. Το κοντέρ σταμάτησε στους 30 πόντους με 10/13 τρίποντα σε 22:49 στο παρκέ της Capital 1 Arena της DC. Με τις επιδόσεις αυτές έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σκοράρει 30 πόντους και 10 τρίποντα σε λιγότερα από 23 λεπτά στο παρκέ.

Οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν έξαλλα τα καλάθια του Χάουζερ, ο οποίος ήταν... on fire στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας 7 τρίποντα στο διάστημα αυτό, για να προσθέσει ακόμα τρία, διαδοχικά μάλιστα, στην τρίτη περίοδο, εδραιώνοντας την σπουδαία εμφάνισή του.

Έτσι, οι Σέλτικς πρόσθεσαν ακόμα μια νίκη στην εξαιρετική regular season τους, όμως το πιο σημαντικό είναι πως «κέρδισαν» ακόμα έναν πρωταγωνιστή για τη συνέχεια της σεζόν, με τον Χάουζερ να δείχνει έτοιμος για σπουδαία πράγματα στα πλέι οφ, πλαισιώνοντας τον Τζέισον Τέιτουμ στο επιθετικό κομμάτι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του Χάουζερ κόντρα στους Ουίζαρντς, με τα 10 τρίποντα που πέτυχε.