Μπράουν και Τέιτουμ έκαναν τη.... δουλειά για τους Σέλτικς στο Φοίνιξ (vid)

Τζέισον Τέιτουμ

Μπράουν και Τέιτουμ έκαναν τη.... δουλειά για τους Σέλτικς στο Φοίνιξ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:07 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 10.03.2024

Όταν αυτοί οι δύο είναι σε καλή κατάσταση, οι Μπόστον Σέλτικς δεν φοβούνται κανέναν. Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και οδήγησαν εκ του ασφαλούς τους «Κέλτες» σε ακόμα μια σπουδαία νίκη.

Την φετινή σεζόν οι Μπόστον Σέλτικς είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι δεν κατάφεραν το 2022 και να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Την σεζόν 2021-22 ήταν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που έβαλαν στοπ στο όνειρο για κατάκτηση του 18ου τίτλου στην ιστορία τους. Φέτος όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Οι «Κέλτες» από το ξεκίνημα της σεζόν παίζουν σε υψηλές στροφές, δείχνοντας τη δυναμική τους σε άμυνα και επίθεση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όχι μόνο είναι πρώτοι στην Ανατολή με ρεκόρ 49-14, αλλά έχουν και το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ. Κάτι που δείχνει πολλά για την δυναμική τους ως ομάδα.

Αυτό αποδείχθηκε και στο Footprint Center του Φοίνιξ, απέναντι στους Σανς του Κέβιν Ντουράντ. Η ομάδα του Τζόε Μαζούλα ήταν ανώτερη, έφερε στα μέτρα της το παιχνίδι και στο φινάλε έφτασε στη νίκη με σκορ 117-107. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Μασαχουσέτης είχε δύο πρωταγωνιστές.

Από τη μία ο Τζέισον Τέιτουμ, από την άλλη ο Τζέιλεν Μπράουν. Ο πρώτος με 29 πόντους και 10 ριμπάουντ έδωσε τον τόνο, με τον JB να ακολουθεί με 27 πόντους. Και οι δύο μαζί σκόραραν 56 πόντους, κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα τους σε ακόμα μια πολύ δύσκολη έδρα. Με τους Σέλτικς, από την πλευρά τους, να δείχνουν ικανοί να κάνουν φέτος ό,τι δεν κατάφεραν τα προηγούμενα χρόνια.

Να σηκώσουν στην οροφή του TD Garden το πολυπόθητο Banner 18.

Παρακάτω, δείτε τη μεγάλη εμφάνιση των δύο ηγετών της ομάδας του Τζόε Μαζούλα, που οδήγησαν σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη, μέσα στο Φοίνιξ, απέναντι στους Σανς.