Σέλτικς και Νάγκετς  στο NBA Abu Dhabi 2024

Σέλτικς και Νάγκετς στο NBA Abu Dhabi 2024

Νίκος Καλαμπάκας 17:14 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 06.03.2024

Το NBA πάει... Άμπου Ντάμπι για την pre season και οι φίλοι του αθλήματος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά δύο από τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας!

Η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA) και το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού - Άμπου Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) ανακοίνωσαν ότι οι Αγώνες NBA Abu Dhabi 2024 που παρουσιάστηκαν από την ADQ θα περιλαμβάνουν τους 17 φορές πρωταθλητές του ΝΒΑ Μπόστον Σέλτικς και τους πρωταθλητές της περσινής σεζόν Ντένβερ Νάγκετς. Οι δύο ομάδες παίζουν δύο παιχνίδια προετοιμασίας την Παρασκευή 4 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Άμπου Ντάμπι.

Στους Σέλτικς συμμετέχουν επί του παρόντος ο πέντε φορές NBA All-Star Τζέισον Τέιτουμ, ο τρεις φορές NBA All-Star Τζέιλεν Μπράουν, ο πρωταθλητής NBA το 2021 Τζρου Χόλιντεϊ και ο All-Star NBA το 2018 Κρίτσαπς Πορτζίνγκις. Ο Χολιντέι συμμετείχε στους εναρκτήριους Αγώνες του NBA Abu Dhabi το 2022 ως μέλος των Μπακς. Οι Νάγκετς έχουν επί του παρόντος δύο φορές τον πιο πολύτιμο παίκτη του Kia NBA και έξι φορές All-Star του NBA Νίκολα Γιόκιτς, Τζαμάλ Μάρεϊ και Άαρον Γκόρντον.

Οι Αγώνες του NBA Abu Dhabi 2024 που παρουσιάζονται από την ADQ θα μεταδοθούν ζωντανά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Μέση Ανατολή και σε όλο τον κόσμο, προσεγγίζοντας θαυμαστές σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές στην τηλεόραση, τα ψηφιακά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες πώλησης εισιτηρίων και ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση nba.com/abudhabi. Ειδικά πακέτα εισιτηρίων που προσφέρουν premium πρόσβαση, εμπειρίες VIP, φιλοξενία και τοπικά ξενοδοχεία θα είναι διαθέσιμα για αγορά στη διεύθυνση nbaexperiences.com/nba-abu-dhabi-games-2024.

Οι Αγώνες NBA Abu Dhabi 2024 που παρουσιάζονται από την ADQ αποτελούν μέρος μιας πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του NBA και του DCT Abu Dhabi που περιλαμβάνει NBA Global Games preseason, το NBA Abu Dhabi League, μια ποικιλία από διαδραστικές εκδηλώσεις θαυμαστών με εμφανίσεις από τωρινούς και πρώην παίκτες του NBA, μια σειρά από κλινικές NBA FIT που προάγουν την υγεία και την ευεξία και μια εκδήλωση έκθεσης NBA 2K League. Η συνεργασία προβλέπει επίσης το DCT Abu Dhabi, στο πλαίσιο της Experience Abu Dhabi - την πρωτοβουλία τουριστικής προώθησης της πρωτεύουσας των ΗΑΕ - να λειτουργεί ως Επίσημος Εταίρος Τουριστικού Προορισμού του NBA στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ευρώπη και την Κίνα.

Οι αγώνες του ΝΒΑ προβάλλονται στα ΗΑΕ από τη σεζόν 1987-88. Οι θαυμαστές μπορούν να ακολουθήσουν το NBA στο Instagram, στο Snapchat και στο X (@NBAArabic) για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, νέα και περιεχόμενο στα αραβικά. Οι οπαδοί του NBA στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή μπορούν να ψωνίσουν διαδικτυακά στο NBAStoreME.com και στο NBA Store στο Yas Mall στο Άμπου Ντάμπι για την ευρύτερη ποικιλία επίσημων εμπορευμάτων του NBA που είναι διαθέσιμα στην περιοχή.