Εκτός και κόντρα στους Σέλτικς ο Αντετοκούνμπο για τους Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Εκτός και κόντρα στους Σέλτικς ο Αντετοκούνμπο για τους Μπακς

Χρήστος Τσάλτας 15:40 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 20.03.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι και για το λόγο αυτό δεν θα ενισχύσει τους Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς.

Μετά το παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μείνει εκτός δράσης για ακόμα ένα παιχνίδι των «ελαφιών στην τρέχουσα regular season. Αυτό γιατί τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Greek Freak ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να να αγωνιστεί στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, στο Fiserv Forum. Οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν τις τελευταίες μέρες, παρά την θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε και έτσι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι θα μείνει εκτός δράσης, με τους Μπακς να καλύπτουν το κενό εκ των έσω.

Το πρώτο... τεστ χωρις τον ηγέτη τους ήταν επιτυχημένο, με τους Μπακς να επικρατούν των Φοίνιξ Σανς με 140-129, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Μπόμπι Πόρτις. Αυτή τη φορά όμως ο βαθμός δυσκολίας είναι πιο υψηλός, καθώς αντίπαλος θα είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Οι Σέλτικς μετρούν ρεκόρ 54-14 μέχρι ώρας στη σεζόν, έχουν «κλειδώσει» την πρώτη θέση και κυνηγούν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην post season. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουν να προσθέσουν ακόμα μια νίκη, με τους Μπακς από την άλλη να μην έχουν στη διάθεσή τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για ακόμα μια φορά φέτος.

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης