Ο Κρις Μίντλετον επιστρέφει για τους Μπακς - Αμφίβολοι οι Αντετοκούνμπο και Μπίσλεϊ κόντρα στους Σανς

Ο Κρις Μίντλετον επιστρέφει για τους Μπακς - Αμφίβολοι οι Αντετοκούνμπο και Μπίσλεϊ κόντρα στους Σανς

Γιώργος Γαβριλάκης 15:50 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 17.03.2024

Μετά από απουσία 16 αγώνων ο Κρις Μίντλετον θα επανεμφανιστεί με τους Μιλγουόκι Μπακς την Κυριακή (17/3, 19:00) κόντρα στους Φοίνιξ Σανς. Ερωτηματικό αποτελεί προς το παρόν η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο και του Μαλίκ Μπίσλεϊ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, την Κυριακή (17/3) έχουν ένα πρωινό ραντεβού με τους Φοίνιξ Σανς. Το παιχνίδι θα γίνει στις 11:00 το πρωί, ώρα Ουισκόνσιν, δηλαδή 19:00 ώρα Ελλάδας και στο παρκέ του Fiserv Forum θα επανεμφανιστεί ο Κρις Μίντλετον.

Ο 33χρονος φόργουορντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολλαπλώς με τραυματισμούς, ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλό του (αυτή τη φορά) και έπειτα από απουσία 16 αγώνων, τίθεται στη διάθεση του κόουτς Ντοκ Ρίβερς. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου, όταν είχε γυρίσει το πόδι του σε αγώνα επίσης με τους Σανς και γενικά φέτος έχει αγωνιστεί στα 43 από τα 67 ματς των Ελαφιών: 14,8 πόντοι, 5 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ.

Το παιχνίδι με τους Ήλιους, που παρεμπιπτόντως, απέκτησαν με δεκαήμερο συμβόλαιο τον 35χρονο Αϊζέια Τόμας, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο, καθώς το Μιλγουόκι έχει χάσει τα τρία από τα τελευταία πέντε ματς και οι συνθήκες θα είναι πολύ δύσκολες αν τελικά δεν αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα αγωνιστεί. Το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνει, αλλά δεν είναι και δεδομένο. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μαλίκ Μπίσλεϊ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση, που δεν προβληματίζει, αλλά ισως χρειαζεται λίγη ξεκούραση.

Το NBA βάζει σε εφαρμογή το μακροχρόνιο πλάνο του - Θέλει να δημιουργήσει μία λίγκα στην Ευρώπη!
NBA

11:00 - 17.03.2024

Το NBA βάζει σε εφαρμογή το μακροχρόνιο πλάνο του - Θέλει να δημιουργήσει μία λίγκα στην Ευρώπη!

Η πρόθεση επέκτασης του ΝΒΑ στην Ευρώπη, όχι απλώς σε επίπεδο συνεργασιών και μάρκετινγκ, είναι ένα project ετών. Μόνο που πλέον τα δεδομένα υπάρχουν, αναλύθηκαν και ο «μαγικός πλανήτη» έχει αποφασίσει να δημιουργήσει το NBA Europe League. Ένα πρωτάθλημα σε συνεργασία με την FIBA και (γιατί όχι) με πιθανή εμπλοκή και της Euroleague Basketball.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ρεκόρ 43-24 και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας, πίσω μόνο από τους ασταμάτητους Μπόστον Σέλτικς (52-14), ενώ οι Φοίνιξ Σανς στη Δύση με 39-28 συμπληρώνουν την εξάδα και βρίσκονται μία νίκη μπροστά από τους έβδομους Σακραμέντο Κινγκς.