Ο Μάξεϊ χαμογελάει και διασκεδάζει ακόμα και με... σπασμένη μύτη (vids)

Ο Μάξεϊ χαμογελάει και διασκεδάζει ακόμα και με... σπασμένη μύτη (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:25 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 17.03.2024

Στην πρώτη περίοδο χτύπησε στον αγκώνα, στην δεύτερη παραλίγο να σπάσει τη μύτη του, παρόλα αυτά ο 23χρονος All-Star των Σίξερς, Ταϊρίς Μάξεϊ δεν... έβγαλε το γνωστό χαμόγελο από το πρόσωπό του. Ίσα ίσα που το διασκέδασε δεόντως!

Στην τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Ταϊρίς Μάξεϊ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ του ΝΒΑ. Πλέον, βάζει πάνω από 20 πόντους μέσο όρο και φέτος έγινε για πρώτη φορά All-Star. Τα αγωνιστικά του στοιχεία είναι η υπερβολική ταχύτητα, η εξυπνάδα, το ασταμάτητο drive του, ενώ έχει πλέον γίνει και ένας πολύ αξιόπιστος σουτέρ μακρινών αποστάσεων. Με λίγα λόγια τα έχει... όλα.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό του όμως, είναι το χαμόγελο, ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης και γενικά ο 23χρονος είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται την κάθε του στιγμή στο κορυφαίο πρωτάθλημα και δεν ξεχνά πόσο τυχερός και ευλογημένος είναι που ανήκει στην ελίτ.

Δεν έχει εκνευριστεί ποτέ του και προσπαθεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία χωρίς απογοήτευση και προβληματισμούς. Και η αποστολή του εδώ και καιρό είναι η πιο δύσκολη που υπάρχει. Προσπαθεί να συντηρήσει τους 76ers στην εξάδα της Ανατολής που οδηγεί στα Playoffs χωρίς να έχει στο πλευρό του τον τραυματία Τζοέλ Εμπίντ. Αυτή τη στιγμή είναι στο Νο 7.

Δεν το βάζει κάτω όμως, ούτε μία στιγμή. Κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, έβαλε 30 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στην 37η νίκη της (έχει και 30 ήττες), ενώ ακόμα και όταν έπεσε άσχημα στο παρκέ χτύπησε στον αγκώνα, άρχισε να γελάει! Βέβαια προτού το κάνει αυτό είχε αντιληφθεί πως παρά τον έντονο πόνο, τα κόκκαλα ήταν στη θέση τους.

Αυτό συνέβη στην πρώτη περίοδο, ενώ στην δεύτερη ο Μάξεϊ ξαναχτύπησε. Ο Μπράντον Μίλερ του έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο και αποβλήθηκε, ενώ ο γκαρντ των Σίξερς αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, είδε τη μύτη του να ματώνει, πήγε για τις πρώτες βοήθειες.

Αναστάτωση στο Λος Άντζελες: Βαρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι των Λέικερς (vids)
NBA

10:56 - 17.03.2024

Αναστάτωση στο Λος Άντζελες: Βαρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι των Λέικερς (vids)

Ένα τεχνικό πρόβλημα στο ρολόι της Crypto Arena εκνεύρισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και τους θεατές. Ανάμεσά τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ που χρειάστηκε να περιμένουν έξτρα 20 λεπτά για να τελειώσει η αναμέτρηση. Το ίδιο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το ιατρικό τιμ προσπάθησε να σταματήσει την ροή αίματος και την ώρα που του έβαζαν δύο βαμβάκια στα ρουθούνια, ο Μάξεϊ άρχισε και πάλι να κάνει πλάκα!