Αναστάτωση στο Λος Άντζελες: Βαρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι των Λέικερς (vids)

Αναστάτωση στο Λος Άντζελες: Βαρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι των Λέικερς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:56 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 17.03.2024

Ένα τεχνικό πρόβλημα στο ρολόι της Crypto Arena εκνεύρισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και τους θεατές. Ανάμεσά τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ που χρειάστηκε να περιμένουν έξτρα 20 λεπτά για να τελειώσει η αναμέτρηση. Το ίδιο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στην Crypto Arena του Λος Άντζελες, τις βραδιές που αγωνίζονται οι Λέικερς, εμφανίζονται δεκάδες διασημότητες από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και του...γειτονικού Hollywood. Αλλά και προσωπικότητες άλλων αθλημάτων. Πολλοί από τους σούπερ σταρ άλλωστε, μένουν στην πόλη των Αγγέλων ή έστω την επισκέπτονται συχνά πυκνά.

Τη μέρα που οι Λιμνάνθρωποι φιλοξενούσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στο γήπεδο ήταν ο κορυφαίος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Καλιφόρνια και μάλιστα είχε την ευκαιρία προσφάτως να συναντήσει τον καλό του φίλο, Νίκολα Γιόκιτς, όταν οι Νάγκετς έπαιζαν εκεί.

Αυτή τη φορά πάντως, τα βλέμματα δεν επικεντρώθηκαν στον «Νόλε», διότι στο γήπεδο βρισκόταν η Τζένιφερ Λόπεζ, παρέα με τον σύντροφό της Μπεν Άφλεκ. Η 54χρονη τραγουδίστρια (και ηθοποιός) ξεκίνησε τη βραδιά της γεμάτη ενθουσιασμό. Ειδικά, όταν είδε τις cheerleaders να λικνίζονται υπό τους ήχους μιας επιτυχίας της, έδειξε να το διασκεδάζει στον υπερθετικό βαθμό.

Προς το τέλος της αναμέτρησης όμως, άρχισε να... χασμουριέται. Βαρέθηκε να περιμένει να τελειώσει ο αγώνας και άρχισε να δυσφορεί όταν το χρονόμετρο χάλασε και κανείς δεν μπορούσε να το διορθώσει άμεσα. Ο Μπεν Άφλεκ κοιτούσε με αγωνία το χρονόμετρο, μπας και πάρει μπρος, ενώ ραντεβού πρέπει να είχε και ο Τζόκοβιτς, που επίσης έδειξε να δυσανασχετεί με την καθυστέρηση.

Πιο εκνευρισμένος απ' όλους όμως, ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος βρισκόταν ιδρωμένος στο παρκέ, αλλά αυτό συνέβη κυρίως επειδή οι Λέικερς έχαναν από τους Ουόριορς (124-117 κι ενώ απέμεναν 1'42'' για το φινάλε και όχι γιατί περίπου 20 λεπτά προσπαθούσαν οι αρμόδιοι να ρυθμίσουν τα κουμπάκια και τα ηλεκτρονικά συστήματα.